Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Lugn igen.

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Först vill jag tacka för all pepp och kloka ord! Om ni visste vad det betyder mycket för mig! Nu har jag tänkt igenom det här med alkoholen och kommit fram till en slags medelväg. På fester gäller det att vara mycket försiktig, då tillgången på rökverk är stor. Men hemma där det inte finns cigaretter ska jag ta en och annan kall öl. Nu känns det som att det kommer gå bra. Tack än en gång för stöd och bra tips! Ni är helt enkelt underbara! Hurra för oss alla rökslutare!!!

Kommentarer

Det känns som du tar rätt

Det känns som du tar rätt beslut att ta en eller två öl hemma, och låta bli när du är borta då kommer du ha jätte bra kontroll! Jag har hållit upp hälften av din tid och kan ta någon öl hemma men var ute på krogen när jag precis börjat slutat röka och då lånade jag en cigg och höll på att storkna, så det är jätte lätt att tappa omdömet när man har cigg i närheten då blir man dum. Så gör som du har tänkt så kommer det att gå galant!

ja usch dedär me alkoholen e

ja usch dedär me alkoholen e ju de värsta! men de intressanta e ju.... att det går =) iallafall hemma.
jag ska inte säga såmycket om hur de skulle gå för mig på fest eller på krogen :/
kanske lika bra att hålla sig borta för min del nu i början?! de e så svårt att veta hur jag ska förhålla mig eftersom jag tycker det har gått lite för lätt första veckan, det känns liksom lite som att det är någonting som inte stämmer.. att jag kommer vakna en morgon å bara " nääää ja kan börjar igen dehär gick ju bra" å bara börja bolma igen :/

Tack Linden! Vi är nog inne

Tack Linden! Vi är nog inne på nåt där ;-) Hemma-öl = ok. Det känns som en bra början. Vi gör så!

Tack Viktoria! Det är så olika hur man klarar av att umgås med rökare ihop med alkohol. Det kanske funkar för dig, det finns ju de som klarar det utan problem. Jag skulle tigga en cigg vid första klunken tror ja :( Så ingen nikotinroulette för mig nej.

Vad du är bra!!! Är så glad

Vad du är bra!!! Är så glad att jag fått följa din resa och sluta röka "ihop" med dig :)
Kram!!!

Tack detsamma Jezz!! Det är

Tack detsamma Jezz!! Det är så roligt att följas åt på den här resan! Vi ska klara detta för vi e ju bara bäst ;-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se