"#¤%&/("#¤

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Varför skall varje vaken timme vara ett helvete. Ser en ciggarrett framför mig hela tiden. Har varit rökfri i 46 dagar nu, de första 4 veckorna använde jag champix men mådde otroligt dåligt av dem, det var som att vara sjösjuk och fyllesjuk samtidigt. Kunde ligga i sängen till 3 på dagen...jag som brukar gå upp vid 7 när jag är ledig. Ingenting smakade...vilket kanske var positivt...slutade dricka kaffe under denna tid. Så jag slutade med dessa tabletter...och sen dess har dagarna bytt skepnad men är fortfarande ett helvete....så jag frågar mig själv...är det värt det....dö skall man ju göra på något sätt...eller?

Kommentarer

Det där låter ju inte kul...

Det där låter ju inte kul... Använder du nåt hjälpmedel, typ plåster? Hoppas verkligen att det ordnar sig, för att röka igen är inget bra alternativ. Peppkram!!!

Hej Helena! Du skriver att

Hej Helena! Du skriver att inget smakar....så är det för mej med...känner mej öm i tungan,,,Undrar om Du känner dig skakig emellanåt...det gör jag...Skulle va kul att ha kontakt med nån i samma situation som rökt så länge som jag ..46 år,,,Faan inte klokt när man tänker efter,,,o jag som alltid drömt om att kunna köpa en ny bil nån gång i livet!!??

Även om det känns tungt

Även om det känns tungt nu(känner mig precis i samma sinnesstämning som dig), så kommer det att bli bättre, så tänker jag varje dag för att jag ska orka!
Vi vet ju alla att alla gifter vi drar i oss när vi röker inte är bra! Ändå tycker vi synd om oss själva för att vi inte "får" röka, men får får vi, men vi har valt att inte göra det, så vi måste stå ut, vi måste hjälpas åt för att klara detta!!
Du kommer att må bra igen! Tänk så många år du rökt, kroppen ställer inte om sig på en vecka!
Se det som så att din kropp håller nu på o rensar ut för ett kommande friskare liv:))))
Vi får stötta varann, du är jätte duktig!
Kämpa på, skickar en massa styrkekramar!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se