Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Plågar mig själv

Igår rökte jag 8 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Imorgon gör jag ett försök till.. Fattar inte att man gör det så svårt för sig, jag vill ju verkligen sluta men nikotinmonstret kämpar så starkt emot! Jag tänker att "ett paket till" spelar ingen roll, men när man har tänkt så i flera år spelar det stor roll, det kommer bli min död om jag fortsätter.. Det är inte värt det, finns inget bra med att röka fast man inbillar sig det speciellt när cigaretterna är slut. När jag försöker sluta försöker jag inte ens, kämpar inget utan ger mig vid minsta abstinens, och intalar mig att jag kan om jag vill, men jag VILL ju! Så varför plågar jag mig själv hela tiden? Nej den här gången ska bli den sista!

Kommentarer

Sluta förhandla med monstret.

Sluta förhandla med monstret. Det vill bara att du ska fortsätta men det vill ju inte du. Bara bestäm dig för att nu räcker det! På med plåster och ge monstret en fight!! Peppkramar!!

Det kunde varit jag som skrev

Det kunde varit jag som skrev det där!
Jag vill också satsa och ge järnet imorgon! Vi gör det tillsammans!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se