Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Första delmålet fixat!!!!

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

100 dagar är det idag. Fattar ni... Vilken resa jag har gjort. Jag är evigt tacksam för denna vinter och vår med kyla och snö. Minusgraderna har gjort iallafall så att jag har känt många gånger att vilken tur att jag inte röker. Men nu vill jag att det ska bli riktig vår med värme. Det kan vi behöva för nu känner man inte alls av nikotinmonsterna lika mycket. Stort Tack till ni som har stöttat , peppat mig. Ni är guld värda. Jag hade inte klarat det utan er. Sträck på er i kväll.

Kommentarer

Stort grattis till 100 dagar

Stort grattis till 100 dagar ,den lycka jag kände då jag va där va enorm :) ett sug eller tmhet kan komma nu också men lätt att skjölja bort med vatten .) massor av peppkramar från mig / bonilla

Vad ni är duktiga!! Längtar

Vad ni är duktiga!! Längtar tills jag är där!:)

100 dagar!!! Tänk att du

100 dagar!!! Tänk att du fixat det så långt. Imponerad och såååå glad för din skull. Jag tänker också fira min 100 dag om ett par veckor, sedan ser vi fram emot en härlig rökfri sommar :-)
Stor kram till dig!!!!!!

Ett riktigt stort

Ett riktigt stort grattis!!!!! 100 dagar i frihet!! Det är ju super!!! Hoppas du belönade dig med nåt fint, det är du värd, så mycket som du peppar och stöttar oss andra krakar ;-) Du är verkligen en klippa! Du har arbetat duktigt för att komma hit, nu är det bara att fortsätta mot nya höjder!! Grattis!!!

Stort Grattis!

Stort Grattis!

Grattis! Känns som jag hade

Grattis! Känns som jag hade mina 100 dagar förra veckan. Snart är det 200 för min del.
Vi är jätteduktiga.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se