12 veckor

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Kommentarer

Hej alla kompisar! Nu är det

Hej alla kompisar!

Nu är det nästan 12 veckor, hur många dagar blir det? Har slutat att räkna, det känns bara som att det är som det är. Hjälper inte hur många dagar....

Har klarat det bra, men svårt är det ibland. Man har sorgen (efter ca 40 år). Men att börja röka igen är inget alternativ, det är ju bara så knäppt. Trist att ens tänka på den möjligheten. Ser till min glädje att de som "började" med mig i tiden finns kvar, och jag blir så himla glad när någon skriver till mig.

Ska börja läsa Carr igen, det är så att man lätt glömmer de fina tankarna. Men tänk att vi både min man o jag har klarat 12 veckor!!!!!!!

Inte en jävla cigg!
Men visst har det inneburit saknad, som just nu. Därför sitter jag här och skriver av mig..MEN; Jag är nikotinfri!!!! Det är bara sorgen som finns kvar....o det klarar jag som vuxen människa om jag skärper mig.
Detta är det bästa jag gjort i hela mitt liv...ingen hosta, det slutade bara efter en vecka. Inte att jag skulle ta tillbaka slemmandet! Där såg jag med en gång hur ciggen försämrade min livskvalitet.

Det finns bara plus med att sluta. Det finns INGA bonus. Det lilla man tänker som att meditera, måste man hitta på ett sätt som inte kostar dig livet....vi kunde vara som vanligt innan vi började, vi ska hitta dit igen! Och det gör vi!!!

Stort grattis till både dig

Stort grattis till både dig och din man!!!! Ja det är sannerligen ingen lätt resa. Tänk om man haft en aning om detta när man köpte sitt första paket.... Vi fortsätter väl kampen mot nikotinet härifrån till 100 dagar först och främst. Tur att den här sidan finns när det är jobbigt. Kram på dig!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se