Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Satan

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt.

Har fortfarande inte rökt en cigg men tagit några bloss ons tors .. Efter lite alkoholintag :/ nu är jag deppig över det men tar nya tag .. Och tänker inte nolla räknaren.. Är det nån som känner igen att man blir svullen ? Nästan 60 dagar efter stopp ? Är det normalt?

Kommentarer

Helvete, tog du en cigg efter

Helvete, tog du en cigg efter 60 dar?
Jag har nu 12 veckor, hur många dagar blir det? 12 x 7. det närmar sig de hundra. Kämpar med saknaden men har precis kommit på att jag är ju nikotinfri! Satan! För det!

Bara stoppa nu igen, nya tag o testa inte igen! För det var väl inte gott?

Men känn dig som en bra kämpare, inga samvetskval, det är inte lätt... bara gå vidare nu. Du klarade de 60, var stolt över det och så ta ingen test mer!

Grotta inte ner dig för att

Grotta inte ner dig för att du tog ett par bloss, för det
hjälper inte. Det har hänt de flesta av oss. Mig med efter
ca 50-60 dagar. Så, nollställ INTE räknaren. Du är
jätteduktig. Vi fortsätter tillsammans, så det ska gå bra.
Stor kram till dig

Se på allt arbete du lagt ner

Se på allt arbete du lagt ner och hur duktig du varit istället för att ångra ett litet bakslag! So what! Du är jätteduktig som 'bara' testat. Alkohol är lömskt för en slutare. Många klarar det bra, jag hade inte gjort det. Nu tar du nya tag och glömmer snedsteget. Du är sååå himla duktig!!!!! Peppkram!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se