Ett styng av saknad.

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Igårkväll stack det till av saknad. Efter en ovanligt hård arbetsvecka ville jag bara sätta mig ner och gråta av trötthet. Helst med en cigarett i näven. Det är mycket längesen jag saknat ciggen men igår kom det över mig. Som tur var gick det över och jag somnade gott. När jag är trött och sliten, eller på nåt sätt känsligare än vanligt, det är då saknaden kommer. Idag är det en ny dag och allt känns bättre. En dålig dag får mig inte att vilja kasta bort allt jobb jag lagt ner. Jag blir snarare mer förbannad på det j-la nikotinet som försöker styra mig även nu. Stick å brinn ( hahaha) dumma dumma mr.Rök!!!!!!! Mig får du ALDRIG igen!!!!!!! Nu vill jag önska alla en riktigt glad påsk med mycket och god mat och ännu mer godis!!!!!

Kommentarer

Hej, Det där låter precis

Hej,

Det där låter precis som hemlands toner, jag saknar min cigg ibland så väldigt mycket, o det är ju som du säger när man ska slappa av, bara hänga liksom, o det går ju inte utan att ha NÅT. När man kommer hem från något, eller att man har ansträngt sig o vill bara sitta o tänka...

Men tänk då¨såhär; vi kunde göra det innan vi tände vår första cigg. Vi måste komma tillbaka dit. Det är bara en fråga som att hitta på något som kan kompensera, och kanske vi måste ha en el-cigg till att börja med, eller en penna....!

Lycka till med dig, ciggen ska aldrig få oss igen!
Stick o brinn till ciggen!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se