Åter från London

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag har läst igenom loggen och alla kämpar och sliter och är verkligen hjältar. Det blir bara bättre och bättre. Ja, jag har varit i London på Chelsea flower show, som har varit min dröm i många år. Och jag har inte kunnat smälta allt ännu. Det var såååååå stort och sååååå mycket blommor att min väninna och jag bara satte oss i gräset (det fanns inte en enda soffa att sitta på). Ja detta var verkligen en upplevelse. Men, det tråkiga var att vi inte kunda köpa några blommor alls. Inte ett litet blad. Hotellrummet var sååååå dåligt och vi fick byta till ett "bättre", men inte bra. Det ena övervägde det andra iaf. Ja men det var en rökfri upplevelse. Det kommer att ta många dagar innan allt lägger sig på plats. Men som jag förstår har nästan alla klarat av monstret och satt det på plats medans jag var borta. Ni andra, bara upp på cykeln och trampa vidare med små stödhjul ett tag.
Alf, hur är det med ekan, finns den kvar? Du skulle varit med och tittat på alla blommor. Vi gick 7 timmar om dagen och var alldeles slut på kvällen. Men oj, oj vad fint och nästan lite för mycket. Det är skönt att vara hemma hos er igen Massor med Pepkramar frå Monica

Kommentarer

Välkommen tillbaka. Det

Välkommen tillbaka. Det låter verkligen som du har haft en trevlig resa. Ha det så bra...

Heeej! Har ju saknat dig!

Heeej! Har ju saknat dig! Synd att du inte fick med lite nya plantor hem! Men du fick bara titta inte röra hihi! Så jag säger Välkommen tillbaka!! Bamsekram till dig från mig Liselott . DU glöm nu inte att vila lite också, sådana där strapatser tar på krafterna.

välkommen hem monica Jag

välkommen hem monica
Jag har allt saknat dig här nåra dar . Tänkte att det kanske är bäst att du tar ett bloss då och då så att du inte försvinner för gott härifrån (bara skojar vännen vet att du är för smart för att blossa mera)
Va kul att du fick se så många fina blommor .Men det var ju lite tråkigt att inte boendet höll måttet det stör ju helhetsintrycket lite grand .Att du inte fick köpa något där kommer du nog över . Liselott och jag mistänkte att du nog smugglat undan några små sticklingar .Hur kunde vi misstänka dig för det ??? hi hi jag smugglade hem en frökapsel (fy på mej) från en två meter hög hibiscus från Gran Canaria för 5 år sedan den är planterad vid söderväggen på huset den är c:a 120 cm hög nu och verkar trivas alldeles ut märkt
ekan är i topptrim jag tjärade botten så att du inte ska behöva anstränga dej för mycke när du öser. Vi ska ju orka prata också och det går ju inte om tungan hänger som en slips av utmattning
Jag har noterat att det kommit in många sköna kämpar till denna sidan .Det är kul att så många bestämt sig för att försöka sluta röka.. Jag försöker dessutom hjärntvätta Laureen att gå eller jogga du och Liselott får väl hjälpa mej med det (ler)
välkommen hem
kram Alf

Välkommen hem, du är

Välkommen hem, du är efterlängtad...Kul att höra att det var bra på resan, annars kan man ju lätt bygga upp för höga förhoppningar och bli lite besviken.
kram Lottis

Hej Monica, welcome back

Hej Monica, welcome back (tar det på engelska så att du säkert förstår!!). Jag har saaaaaaaaaaknat dig. Började bli riktigt orolig igår, trodde du hade emigrerat.... Tänk så här: hade hotellrummet varit perfekt hade du snart glömt bort det, nu har du en bra histioria till sällskapslivet....men det är klart att sådana där incidenter får inte kosta för mycket tid och energi. Duktig flicka som klarade dig utan cigg, det är ju ändå det som man är mest orolig för. Ska bli kul att höra lite mer efterhand här. Stora kramar från Laureen.

Tänk vad skönt det är att

Tänk vad skönt det är att komma hem till familjen icke rökare igen. Jag faktiskt längtade efter att få berätta för er och sedan höra hur det går för alla. Ja, det är många nya som kämpar och som vi måste stötta tillsammans.
Alf, jag har en mörkröd pelargon från Kanarieöarna och som min syster plockade hem till mig och som jag haft i fem år. Den klarade sig den här vintern också. Den är väldigt mörk röd. Sticklingar snor jag när jag kommer åt, men på Chelsea kom man inte nära alls. Stora rep.
Du är för rolig och jag skrattar så gott när jag läser dina svar. Jag är tacksam för att du tjärade ekan åt oss.
Nu skall jag ta en promenad och lyssna på näktergalen och sedan sova i min sköna säng. Kramar Monica

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se