Till alla er...

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

...som skrivit under helgen! Det har tagit en stund att läsa igenom allt, men vilken terapi det är! Man ser verkligen att man inte är ensam och vilket GIFT nikotinet är....vilket beroende det skapar och att det verkligen förstör våra liv. HURRA! Vi SLIPPER röka.
Själv är jag snorig som attans, känner mig dock inte speciellt förkyld i övrigt så det är väl renhållningsverket som arbetar för fullt. Har börjat komma ur min "likgiltighet" som jag har varit i några dagar, åter igen, det var skönt att få bekräftat här att det är "fullt normalt" när man är på väg ur beroendet. I fredags och lördags hade jag faktiskt några rediga suuuug, men dom gick över utan någon större fight.
Och sambon klarar sig också bra utan snuset, han börjar t.o.m. prata om att försöka vänja sig av med dom nikotinfria, vilket i jämförelse torde vara en ganska enkel match. Vi säger dagligen till varandra hur duktiga vi är och hur menlöst och DUMT det är att röka/snusa.
VI klarar det här allihopa!
KRAM till er alla!

Kommentarer

Hej du! Ja visst är det

Hej du!

Ja visst är det peppande och terapi att gå in här och kolla av hur alla har det och skriva av sig.

Skönt att du börjar komma ur likgiltigheten, den är inte kul. Jag är väl inte riktigt där ännu, men det kommer. Inte skönt att du blivit snorig, men det är ju tillfälligt och som du säger att kroppen håller väl på och rensar mest överallt. Har det varit någon boll i helgen? Suget i helgen har varit lite tuff, men vi är ju starka brudar som har bestämt oss. Bra att man är envis som en åsna och fan att jag ger mig.

Det måste vara sååå otroligt stöd du och din sambo har av varandra! Kul att han t o m tänker fräsa ut fake-snusen. Min sambo kan ju för det första inte förstå beroendet, men visst han är så stolt över mig fast jag får ju påminna honom att jag FAKTISKT slutar röka. Han glömmer att jag har en fight för jag visar inte det så ofta. Och han peppade mig massor i lördags när jag djupdök ner i en tycka-synd-om-mig-pool.

Har tidgare sagt det och kan säga det igen "Tur att man har er..." Ha en brabra dag och kram

jag har också haft(har) en

jag har också haft(har) en dunderförkylning men i dag har jag åtminstone druckit kaffe för första gången sen i lördags. Jag tycker alla är så duktiga och kloka. När man läser loggarna är det ju rena aha-upplevelser, "jaså, det är normalt att känna så". Dessutom är många så himla roliga! Lev väl

Vad bra du jobbar på!! Jag

Vad bra du jobbar på!! Jag var förkyld ofta i början, ont i halsen, blödde näsblod. Men du må ju tro vad det är mycket skräp som ska ut. Kroppen har ju fått en chock! Men det går ju över och den stabiliseras. Nu fortsätter vi kämpa på och stor varmkram från ett ösregnit Umeå Liselott

Hej miablo, skönt att se

Hej miablo, skönt att se att du håller på att ta dig upp i spåret igen. och inte en endaste cigg. BRAVO. Efter jag hade slutat trodde jag att jag skulle hosta upp lungorna, visst hade jag haft rökhosta innan jag slutade, men inte trodde jag att det skulle bli värre. Men det gick över efter några dagar, och nu är mina luftrör väldigt lugna och fina. ibland tänker jag på hur det för varje dag försvinner en liten bit svart lunga och ersätts av lite nytt rosa kött..... visst är kroppen fantastisk. Hoppas du blir frisk och pigg snart så att du kan njuta av våren. Men det är fullt normalt (tror jag) att vara absorberad av "slutandet" i början men SNART kan du börja njuta i full skala. och känna FRIHETEN, att SLIPPA röka. Jättekramar Laureen.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se