Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

30 dagar borde va stort..

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Ganska stort .

Ännu en pissdag.. 30dagar idag, borde hoppa av glädje men näää absolut inte!!

8 okt 2008 var jag med i en bilolycka, jag är bättre än vad läkarna sa var möjligt.. nu mer är det ytterst få dagar jag inte kan gå eller inte kan klara mig själv.. men nu har det verkligen varit några sega dagar, nerven i nacken är klämd så armen vill inte samarbeta och smärtan i ryggen är värre (går i vågor) gör det svårt att hålla mig rökfri..
hur kan det vara så att så fort smärtan ökar och nerv kramperna tilltar så ökar röksuget.. vid sådana här dagar brukar jag kedjeröka, men jag vet att det bara är en illusion att det fungerar och dämpar... men på något sätt blir cigen viktiga i jobbiga dagar.. att tvingas upp och röra sig några gånger i timmen, att få lite "frisk" luft.. jag vet e fan varför, men känns som cigen underlättade, det kändes som jag fick mer energi.. nu när det är svårt att resa mig blir jag liggandes, vilket egentligen gör smärtorna värre..
gnäll gnäll och gnäll känner jag.. nu går det mot varmare tider så smärtan kommer lätta något, men de här jävla skiftningarna från morgon till kväll gör att smärtorna ökar..

jag behöver sol så jag får energi att orka med och mina skador behöver värmen.. så snälla våren kom =)

jag borde tvinga mig till att göra min sjukgymnastik men jag har fan ingen ork, vilja eller motivation.. just nu finns bara tanken att smärtan blir värre direkt, men jag borde tänka att de blir bättre på lång sikt om jag gör min jävla träning.. men jag är trött på träning.. trött på att vara hindrad, trött på att inte kunna göra vad jag vill när jag vill, trött på att inte kunna planera och att hela tiden vara tvungen att ta hänsyn till mina skador.. jag vill fan bara få leva som vilken annan människa som helst..

jag brukar dämpa allt inombords, men jag tänker tillåta mig själv att spy så jag kan få orken tillbaka och kämpa.. vissa dagar är bara blä.. kanske är denna dagen extra blä för att jag har jobbat i natt och inte kunnat sova elelr för att jag har mensvärk.. eller för att mina mediciner har ändrats eller kanske de rent av bara är en blä dag!
jävla överanalyserande på vad som är vad, men de hjälper inte mig nu..

nu går jag och lägger mig istället, upp och ringa rehab i morgon om medicinerna, ta tag i träningen, ta en lång promenad med hunden innan ja sen ska jobba.. tur jag har mina timmar på jobb, älskar verkligen mitt jobb =) ny dag i morgon och med nya utmaningar =)

Kommentarer

Hej, Vad du har fått är en

Hej,

Vad du har fått är en insikt om hur tacksam man bör vara innan något händer. Det är ju så, man tar allt för givet. Kämpa på, (kanske lätt att säga såhär), du är ung och har alla möjligheter framför dig. En annan är 65 och livet verkar vara kört, men ändå inte!

Tänk på allt som du HAR inte på det du inte kan nå...

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se