Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dagarna bara går

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Dagarna går. Fortfarande rökfri. Kan varken säga bu eller bä. Röksuget har minskat. När jag ska dricka kaffet på morgonen och på eftermiddagen då är suget där och ruskar om mig lite. Jaaa.... Annars går bilen bra - haha!!! Nej men jag vet inte vad jag ska skriva. Vill bara att ni ska veta att jag följer er allihopa. Känner igen mig så väl i er som precis har slutat. De som slutade ungefär samma tid som mig skriver inte så ofta här längre. Jag tror att ni känner som mig. Varken bu eller bä. Eller? Första tiden var ju så satans jobbig och då behövde man stöttandet och peppningen. Jag håller på er och för vissa är det superjobbigt. Jag tänker på er extra mycket.

Kommentarer

Så roligt att läsa att du

Så roligt att läsa att du fortfarande är rökfri. Som du har kämpat och kämpar. Tänk imorgon är det 40 dagar sen. Vilken resa du har gjort. Stort grattis. Du får försöka unna dig saker eller upplevelser som gör dig lite lycklig. Jag tycker att det känns bara bättre och bättre och det beror på att jag mådde inte riktigt bra av att röka och nu mår jag jättebra men jag känner ju naturligtvis av nikotinet någon gång varje dag.. Så jag tycker för varje dag jag håller mig nikotinfri gör att jag kommer att leva lite längre. Jag har fått livet tillbaka. Fortsätt kämpa du har allt att vinna..

Kul att höra ifrån dig!!! Jag

Kul att höra ifrån dig!!! Jag undrade just hur det gått för dig/er som har hållt upp ett tag. Saknar er lite! Men det är väl så att det är de första veckorna som man har störst behov av att skriva av sig...Kul att det går bra för dig!!!
Lite sug ibland sa du, men jag undrar om du känner dig starkare nu i ditt beslut att inte röka mer? Lite lättare att mota bort tanken när den kommer eller???
Stort Grattis och fortsatt Lycka Till!!!

Tack tjejer :)! Jag tänkte

Tack tjejer :)! Jag tänkte efter lite... Ja, suget är lättare att mota bort och mitt beslut att inte röka är lite starkare faktiskt. Jag har alltid haft problem med magkatarr men de senaste veckorna har min mage mått ovanligt bra :)). Det måste vara för att jag inte röker och för att jag slipper ha ångesten som kom över mig när jag rökte. Ha det så bra tjejer ❤

Vad roligt att du skriver

Vad roligt att du skriver Jekka!! Saknar dina kloka inlägg. Jag tror att det blir lite varken bu eller bä efter ett tag... Det är ju som Allen Carr skriver i sin bok, man slutar röka och sen går man runt och väntar på att något ska hända. Ingenting kommer att hända, för det har ju redan hänt!
Var ute och käka middag med en kompis nu ikväll, en snabb tanke av "vad fan spelar det för roll" kom över mig. Jag har ju inget fysiskt behov längre så allt sitter väl i huvudet, men trots det är det lite saknad ibland...
Hejar på dig och är så glad för resan vi gör tillsammans allihop här på loggen. Stor kram till dig!!! Du är bäst!!

Instämmer helt Jekka!! I

Instämmer helt Jekka!! I början var den här sidan min snuttefilt, min trygghet. Nu är jag mer självgående liksom.. -Men väääääldigt, hur ska jag säga, neutral.... Hursomhelst är det roligt att läsa att det går bra för dig! Ha en underbar helg!!

Hej du Jekka! Ja, jag har

Hej du Jekka!

Ja, jag har heller inte varit här på länge, nu har jag 7 veckor. Men med en gång jag kommer så vill jag skriva till alla men det går inte!

Kom hit också för att jag har faktiskt känt en farlig längtan till stunderna med el diabolo, jag måste läsa boken igen eller något. Hittills har jag bara känt avsky mot ciggen och en hel omöjlighet att ta till den igen, nu känner jag längtan och det är inte bra.

Grattis till dig och roligt att du vill vara med.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se