Hjälp, suget vinner varje gång!

Hej!

Jag har försökt så många gånger, försökt och försökt och slutat ett tag och sen börjat igen. Jag har provat allt. Att tvärsluta, att trappa ner, att hota mig själv, locka mig själv, plåster, tuggummi, sugtabletter, spray och Champix.

Campix fick jag iofs avsluta lite tidigare för jag mådde så förbannat illa av dom (Dessutom var det en av gångerna det gick bra ett litet tag).

Den andra gången, bara bestämde jag mig. Jag ville så gärna. Det gick i nästan tre månader. Sen. Krash.

Jag är så trött och besviken på mig själv. Jag försöker liksom... varje dag. Hela jag vill av tusen olika anledningar men suget vinner alltid. Känner mig så svag som inte har självbehärskningen att sluta. Inte ens när det finns så många argument som jag liksom verkligen kan ta till mig och som oroar mig. Att rökning är dödligt o så det känns inte på riktigt, ni förstår säkert vad jag menar. Men att mina naglar smular sönder, att jag luktar skitilla hela jävla tiden, att jag är småförkyld hela tiden och att det säkerligen inte är hälsosamt för för min fina kanin. Hon är det viktigaste i mitt liv och även om jag aldrig skulle röka i närheten av henne så kommer jag in med det där äcklet på händerna, kläderna och i håret.

Jag vet inte vad jag ska göra. Alls.
Har fortfarande ett recept kvar på Champix som jag funderar på att hämta ut och sen sluta.
Vad tror ni? Tips? Idéer?
Hur ska jag göra?

*desperat*

Kommentarer

Om det fungerar för dig ta

Om det fungerar för dig ta champix. Jag mådde illa och bröt ihop. .för mig passar plåster och elcigg vid fest som komplement. Och gulliga vänner på denna sida.

Du måste ha mat i magen när

Du måste ha mat i magen när du tar Champix så ska du slippa illamåendet ! Lycka till !

Har du läst Allen Carr's

Har du läst Allen Carr's sluta-röka-bok? Det kan vara värt att läsa den just för att få lite annan syn på sitt missbruk.
Den hjälper hur fånigt det än låter, jag trodde inte att en bok skulle vara lösningen på problemen kring tobak.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se