Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

oj vad lugnt (27nde dagen

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Här vare lugnt ,ingen som är röksugen? Ingen som vill skriva av sej? Betyder väl att allt går bra o inga större problem,själv är jag så där mittemellan,trött o lite hängig inget direkt röksug men i alla fall.....nånting fattas,en kompis nja jag vet inte ,han var ingen bra kompis så jag kör väl på utan honom,han får sparken helt enkelt.
Idag har jag bytt till plåster nr 2 ,kanske det gör att jag är lite ja jag vet inte vad ja ska kalla det , ur kurs helt enkelt men det ordnar nog sej tror jag
Hej då

Kommentarer

jag håller med dig, det var

jag håller med dig, det var lika lugnt i går. pga. Champix drömmer jag oerhört, det är jobbigt när det är mardrömmar. Men i natt var Georg Clooney med och jag var ung och vacker. Jäklar, att jag skulle vakna. Ha det så bra vännen, nu ska jag ta en kopp kaffe på balkongen..

hej! Känner igen mig,

hej!
Känner igen mig, trött och hängig men inte röksugen. Det är en känsla av av något saknas ibland. Nä, ciggen är definitivt ingen bra kompis, det vet vi. Och tänk att vi slipper röka, slipper stressa över att ha cigg, slipper stressa över att "behöva ha paus". Skönt!
Imorgon är en ny dag!
RÖKFRI kram till dig!

Det ordnar sig kära vän

Det ordnar sig kära vän det gör det faktiskt, fast det verkligen inte känns så ibland. Det är helt ok! att vara hängig, ledsen, tom, tråkigt,trött, less,sorg, arg osv. Det är en ny livssituation och från början så är man ju så skärpt på att INTE röka så all energi går åt till det. Nu har jag börjat fundera vad ska jag nu göra istället för att..röka.......hur kändes det i den situationen......hur hanterar jag situationen när jag är glad, arg, en hur jobbig tonåring som helst, vad gör jag då istället för att röka...Det tar tid att lära känna sig själv nu, och det krävs tålamod och kärlek till sig själv. Men du löser det och jag också, det här fixar vi! Storpeppiskram Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se