lite trög?

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Har ngn upplevd trög mage? ja skulle vilja ha tips på hur ja får igång den? förr tog ja en cigg eller två, tre tills det gick =) men det är ju sjukt galet ... ?

Kommentarer

Tja! testa katrinplommon,

Tja! testa katrinplommon, det och torkad aprikos äter jag istället för godis när sötsuget sätter igång...funkar på magen också...annars är starkt kaffe effektivt.
kram Lottis

Jag tog linfrö,

Jag tog linfrö, katrinplommon! Prova allt men rök inte. Din kropp kommer att ställa om sig så småningon. Glöm inte dricka mycket vattnet för det renar din kropp fortare. Kämpa på nu storpeppiskram Liselott

JånnaPånna renas kroppen

JånnaPånna
renas kroppen fortare av vatten å dyl (fysisk aktivitet) jag funderade på detta härom dagen faktiskt, att jag som tränade 3-4 dagar i veckan ( rökare) nu som ÄNTLIGEN STOLT FRI icke rökare fortfarande tränar 3-4 har fördel av detta nu när avgiftningen har börjat?

Helt klart! att kunna träna

Helt klart! att kunna träna är ju bland det bästa man gör, både när det gäller kondition, vikt och röksug. Abstinensen blir ju mindre vid fysisk aktivitet. Eftersom dopaminet (tror att det heter dopamin)ökar samma kick som nikotinet gör. Stor kram på dig och håll ut nu de första dagarna!! Skriv här istället när det är tungt. Grattis än en gång till ditt bästa beslut, bli rökfri!!

Hej! GRATTIS!! Ja, visst är

Hej! GRATTIS!!
Ja, visst är det underbart att få skriva in den där "nollan"! Fortsätt jobba och ha boken nära till hands.
Om inget annat fungerar finns det ett bra medel på apoteket som heter movicol (receptfritt) som är mot tillfällig förstoppning. Finns också ett annat receptfritt medel som heter inolaxol som är "reglerande", inte laxerande. Hoppas att "det löser sig"!! haha...

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se