Jo

Det känns lite bättre idag. Gårdagens dysterhet har blåst iväg och just nu känns det bra, solen skiner ute. Lite för kallt för att va ute och njuta men solsken höjer humöret.
Ja, tänk att det står 70 dagar ! ! ! SÅ många dagar sen är det jag rökte.....helt otroligt!
Andningen känns lättplätt nu för tiden, inga huggande i bröstkorgen, ingen slemhosta på morgonen och framför allt: Jag kan skratta utan hostattack!
Det är små små grejor som man nästan inte märker förrän man börjar tänka efter.......som varmare händer o fötter också.
Ni som står i startgroparna, jag lovar det ÄR värt lidandet, ångest o sorgen som man får första tiden. Det går över, för varje dag blir det bättre.
Håll bara ut!

Kommentarer

Grattis till 70 dagar! Det

Grattis till 70 dagar! Det finns bara fördelar och det är det enda man kan koncentrera sig på...

Jag har min första dag utan cigg och det känns så bra att läsa era inlägg. Det är bara galet om man tror att det ska bli lätt. Men det är bara att ta en dag i sänder annars får man ju panik. Så idag är det en bra dag.

Så skönt att höra att du börjar märka av förbättringarna och fördelarna med icke-rökare!! Det är ju dit man vill....och vi kommer att lyckas. Håller andan och tänker på annat. Tack för peppningen.

Ja, Grattis till 70 dagar.

Ja, Grattis till 70 dagar. Vad skönt att höra att du mår bättre idag. Sådana dagar som du hade igår kan vi gärna byta bort helt. Jag har också haft sådana dagar och man vill bara att den ska ta slut . Massor med Pepkramar Monica

tjena Cathen jag skulle

tjena Cathen
jag skulle kunna kopiera din logg och sätta mitt namn under .Jag känner igen alla symptomen som du räknar upp och håller helt med dig om att det varit värt besväret för att få må riktigt bra

kram Alf

Grattis Cathen, 70 dagar.

Grattis Cathen, 70 dagar. Bra jobbat! 830 22 är ditt postnr, du pratar om kyla, var bor man då??
Här i Halland är det också faktiskt kallt idag. eller kallare ska jag väl säga. Jag som jobbar inom service, (affär) märker vädrets inverkan ganska tydligt. Jag märker också klimakteriebesvär, otrogna män besvär, orolig för sina barn/barnbarn besvär, så vi som slutar röka är EGENTLIGEN inte så besvärliga som vi tror.

Jag har för mig att du kan Carr, och då är det ju så att det är underbart att slippa röka så vad är det för ångest och lidande du pratar om?????????? Tänk på FÖRÖDELSE!!!!!!!!!!!!
Skönt att läsa att du har en bättre dag idag. Och du vi röker ABSOLUT inte. KRAM KRAM KRAM Laureen.

Jag bor söder om

Jag bor söder om Östersund, dryga 415 meter över havet med underbar utsikt mot Oviksfjällen.
Lyckades gå i lite snö idag när jag va ute med hundarna :-) men det va bara en driva som låg i skogen...annars är det ganska grönt här nu.

Visst är det!! värt allt

Visst är det!! värt allt besvär, alla vemödor, abstinens och eleende vi få stå ut med. Men wow vilket pris vi får ett rökfritt liv!!! Jag tycker du gör det för himla bra! Storbamsekram Liselott

just så jag kan o skratta

just så jag kan o skratta nu utan att börja hosta ,visst är vi duktiga

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se