Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

58 dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej där ute. Efter en sjukhusvistelse är jag åter på banan. Mitt röksug är obefintligt. Ni kan tro jag var stolt när dom frågade mig på sjukhuset "röker du". Nej jag har slutat. Det känns så in i bombens bra att vara rökfri. Jag trivs med detta livet. Det jag vill säga till er är. Sluta när ni är motiverade, stå emot monstren dom ger sig till slut. Stå på er för annars gör någon annan det. Kramis.

Kommentarer

Mycket bra, förstår din

Mycket bra, förstår din känsla, har nyss blivit utskriven efter en hjärtröntgen med tillhörande ballongsprängning och infogande av metallnät i hjärtat. Man känner sig så nöjd och stolt att få säga att man slutat. Så heja dig, du gör det bra, och nu fortsätter vi som rökfria så att vi kan känna oss stolta.
Kram,.

Bra jobbat moromor!!! Kul att

Bra jobbat moromor!!! Kul att se dig på banan igen! Jag har också lyckats undvika alla fällor och det går lite i taget, dag för dag :) Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se