10 månader passerade

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Sådärja. Då har man passerat 10 månader som icke-rökare. Det är rekord för mig. Har som mest hållit upp nästan 10 månader förut - nu har jag passerat 10 månader. En viktig skillnad.

Nu går vi mot jul, tomtar och klappar. Den första rökfria julen på 35 år ! Det ska bli SKÖNT att slippa springa ut och stressa i sig ett bloss mellan Kalle Anka och sillen !

Som vi läser här inne och som vi alla måste komma ihåg: vi måste lära oss att klara av roliga / tråkiga / ledsamma / jobbiga / festliga osv saker UTAN cigaretter. Ju längre tiden går, desto lättare klarar vi utsatta situationer. Även om det dyker upp en riktigt, riktigt jobbig situation så måste man komma ihåg att även sådan situationer går att klara av utan cigaretter.

Jag önskar alla fortsatt lycka till med sina respektive rökstopp. Jag hoppas alla får en härlig och trevlig jul med snö, soligt väder och julfirande med nära och kära.

Julkramar till alla !

//Lena

Kommentarer

Heja dig det närmar sig året

Heja dig det närmar sig året :))) Stort grattis till dina 10 månader ! Tänk va härligt att slippa gå ut för att röka och tänk va härligt att inte lukta gammal fimp ......Självklart så klarar vi av Julen också som rökfria sen har vi nyår och det ska gå lika enkelt ....eller hur .... Sen min vän har vi klarat av ett helt år och då är det väl bara att fortsätta att vara rökfria......Många julkramar tillbaka till dig / bonilla

Instämmer med föregående

Instämmer med föregående "talare", nu går vi med raska steg mot året!
Många hälsningar och önskan om en skön jul!/Maritha

Tack för dina värmande ord

Tack för dina värmande ord förut:-) Känns bra att fortfarande hänga på mot ett års dagen. Det blir intressant att se ifall julen i år kommer kännas annorlunda nu när smaker och dofter är så mkt mer framträdande. Ser iaf fram emot en rökfri jul och nyår!

Grattis till dina 10 månader:-D

Många kramar :-)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se