Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

tung suck

Idag är en trist dag!
Satt bredvid min kompis när hon va ute och rökte, inget sug alls. Nästan så jag inte såg att hon rökte, inget vattnande i munnen eller nått!
MEN det är trist ändå.......fast jag inte är röksugen......men å andra sidan fanns det trista dagar för två månader sen också, det är väl bara så att man är snabb att skylla på rökstoppet så fort det dyker upp nått.
Det blir nog en bättre dag i morgon!

Kommentarer

Oj, jag hörde verkligen

Oj, jag hörde verkligen sucken. Den var tung. Ja, vi har både lätta och tunga dagar framför oss och det är bara göra som du gör se framåt. Imorgon blir säkert en bättre dag. Vad skönt att inte känna röksuget iaf. Det är positivt. Massor med kramar Monica

Det är ganska skönt att

Det är ganska skönt att pusta en sån där suck ibland!! Idag enligt räknaren så har du gjort 70 dagar, helt otroligt bra gjort tycker jag!!!! De där trista dagarna är inte kul men det kommer bättre och jag hoppas det nu redan blir en sån dag idag för dig!!!!!!! Storkämparkram Liselott

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se