röksugen

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra.

efter 30 dagars rökstopp fick jag världens noja i gårkväll. Röster som skrek cigg cigg cigg. Jag letade igenom alla mina ytterplagg + väskor för att se om jag glömt en ask cigg. Tack och lov hittade jag inga. Jättepärs, men nu på morgonkvisten är jag stolt som bara den, men monstren ligger o lurar bakom örat på mig, så det gäller att vara på sin vakt.
stå på er där ute
tillsammans är vi starka
bamsekramar

Kommentarer

Vilken styrka du har Mormor

Vilken styrka du har Mormor 60.
Bara genom att söka söka och söka så visar din motivation och bevis på styrka att du är på så god väg. Fortsätt på samma spår!!!! Du klarar det.
Låt inte nikotinet styra, du är den starkare.
Ha det allra bäst

Starkt. Vet hur det känns med

Starkt.
Vet hur det känns med rösterna, dom har jag också.
En mycket underlig känsla som knappt går att beskriva.. när dom börjar tjata på en att gå och röka så man får nästan hålla i sig för att tvinga sig själv att inte gå.. Har själv än sålänge lyckats motstå dom och har redan märkt att dom börjar avta för tillfället..

Jobba på..!

Bra jobbat! Så roligt att

Bra jobbat! Så roligt att höra framgångshistorier och eftersom vi slutade nästan samtidigt ger det mig extra pepp att se att du också fortfarande hållt dig rökfri! Mycket roligt att läsa! Vi kämpar på dag efter dag, det är så värt det. Kom på en sak en vän till mig sa om barn: "Det är värt allt besvär i världen att ha en ytterst liten stund av lycka/bekräftelse av sitt barn". Kanske är det samma sak med cigaretter, det är värt kampen att ha de där studerna när man inser att man andas lättare, luktar gott och känner sig stark!!! Eller? Bara en tanke :) ha det så bra!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se