Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

9 månade i morgon :)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tiden går, och jag är fortfarande rökfri :))
I morgon är det 9 månader sedan mitt sista bloss, och allt går bara lättare och lättare. Visst kommer suget farande ibland, men det blir oxå lättare och lättare att mota bort suget. Det som är svårast att bli av med är saknaden. Saknaden av att ta en cigg och njuta av friden / avkopplingen / livet eller hur jag ska beskriva det. Ibland upplever jag den saknaden som enormt jobbig.... MEN - nu har jag kommit så långt så jag är rätt säker på att jag inte kommer att ge efter för denna saknad. Det är helt enkelt inte värt risken att trilla dit igen. Jag vill verkligen inte bli en rökare igen - och då är det bara att låta bli att ta en cigg. Jag vet nämligen inte om jag klarar av att stanna vid en cigg, eller om jag skulle åka dit med hull och hår. Så. Jag låter bli. Enklast så :)

På tisdag ska jag göra en spirometri.... Är lite orolig. Håll tummarna att allt går bra och att allt är OK...

Är inne och läser här nästan varje dag. Imponeras av alla nya och gamla bloggare. Alla gör vi ett fantastiskt jobb med att sluta röka. Och vi är alla värda att lyckas !

Kramar till alla!
//L

Kommentarer

Grattis Lena vad du är

Grattis Lena vad du är duktig!

Gratulerar! Jag kan verkligen

Gratulerar! Jag kan verkligen känna igen saknaden du skriver om. Lycka till med spirometrin!

Grattis Lena .bra jobbat

Grattis Lena .bra jobbat gillar att ha dig i hasorna :)) Lycka till med spirometri testet ,så som du tränar och håller igång är allt säkert bara bra ,jag håller tummar o tår Kraaamar / bonilla

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se