En HEL VECKA!

Igår rökte jag inte.
Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag är sååå LYCKLIG!

Det känns inte som om det är mig de handlar om men det är faktiskt JAG som har varit rökfri i en hel vecka :D Det är så märkligt, jag som har varit så inställd på att jag aldrig kommer kunna sluta för att jag har haft ett enormt begär efter cigaretter men nu VET jag att alla kan klara det!
Det handlar inte om hur många cigg man röker per dag eller hur många år man har rökt, det handlar om att hitta SIN EGEN lösning ur drogberoendet!

Tack alla underbara medlemmar på sluta röka loggen som hjälper och stöttar genom att dela med sig av sina egna upplevelser så att man vet att man inte står ensam. Det hjälper otroligt mycket att bara inse att man inte är ensam om att ha det svårt då och då :)
Varje gång jag har varit på väg att tända en cigg den här veckan så har jag istället gått in här och läst hur det har varit för andra under ungefär samma tid i rökstoppet och om folk som slutade röka för länge sen. Det är så skönt att känna att det finns hopp! Man klarar det om man bara orkar slå ner sina rökmonster istället för att göra som de vill och ta en till cigg :)

Snart kan jag säga att jag är en äkta ickerökare!
Tack alla härliga!
Kramar i massor från världens gladaste tjej!

Kommentarer

Bra lonal fortsätt så!

Bra lonal fortsätt så!

Bra gjort av dig! Grattis

Bra gjort av dig! Grattis till en vecka :)/Lillasyrran

Grattis jag gläds med dig,

Grattis jag gläds med dig, fortsätt kämpa, tillsammans är vi starka

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se