Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Frågor

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Har fått lite problem med magen sen jag slutade röka. För att vara exakt så är det gaser som är problemet och det luktar inte viol kan jag säga. Jag tycker inte att jag äter annorlunda, så jag undrar kan det verkligen ha med rökstoppet att göra? Har någon annan upplevt samma sak? Vet någon vad det kan bero på i så fall?

Kommentarer

Du är inte ensam om

Du är inte ensam om magproblemet, exakt så har jag det oxså. Jag sätter det i samband med rökstoppet.
har även fått stickningar i hyn o känner mig torr fastän jag smörjer in mig. Har för mig att någon förklarade med att kroppen håller på att repareras. Sånt som går över med tiden, Snart blir vi rosiga o friska.
Kämpa på

Samma här jag hade

Samma här jag hade jätteproblem med magen (förstoppning och gaser) de första 14 dgrna. Nu är gaserna bättre men jag är ff trög.
Har också stickningar och nästan så det svider i hyn.
Alla snackar om att allt doftar mer och smakar godare etc men jag har varit snuvig och känt mig allmänt täppt ända sen mitt rökstopp.
Hoppas det går över.

Vi e så duktiga som klarar detta !!!!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se