Oj nu är jag här igen :)

Humör nu: Mycket bra.

Vill inte riktigt släppa taget trots att det gått så pass lång tid sen jag slutade ha ha , om inte annat för att påminna mig själv om att jag faktiskt har varit storrökare och hur besvärligt det var att sluta ( jag gör inte om det ).
Det är nu 2 och ett halvt år sen jag rökte sista gången, kan glädja andra med att jag aldrig är röksugen numera det går utmärkt att festa o äta gott- egentligen så har jag svårt att förstå att jag verkligen har rökt.
Men när jag går in o läser här så vet jag ju :)
Har aldrig varit så sjuk som första året jag slutade, konstigt jag trodde faktiskt jag hade blivit lurad??+ Man ska ju bli friskare av att inte röka , eller hur?
Men det är övergående, hostandet, harklandet ,pustandet, alla förkylningar o för all del mardrömmar om man nu kunde sova ordentligt eller drömmarna när man låg som en diva i sängen o rökte med munstycke?! har väl aldrig gjort det i vaket tillstånd , men i sovande.
Det dåliga humöret är som bortblåst och jag är fräsch som en persika i hyn trots min ålder och det viktigaste av allt som märktes allra snabbast det var- att min begynnande tandlossning är som bortblåst.
Konstig man borde vara mest rädd för canser men det är begynnade tandlossning som får en att sluta.
Kämpa på där ute det går även om det är tufft- efter ett tag är det alldeles UNDERBART.

Kommentarer

Hej får man säga grattis,

Hej
får man säga grattis, vilken lycka
du måste känna.
Ungefär när du slutade o röka började jag
tänka o preparera mig för ett rökstopp.
Nu är jag här, 12 dagar utan cigg.
Kram

Bra jobbat. Kul att höra att

Bra jobbat. Kul att höra att du inte har något sug längre.
Och du, det där med tandlossning var min största skräck, ja tillsammans med KOL och cancer förstås.
Så det vill vi inte ha ;)

Grattis !!! Det var precis

Grattis !!! Det var precis detta jag ville höra från en fd rökare, jag har bara hållt upp i 44 dagar men är dö stolt, Tack för att du skriver detta, verkligen positivt för oss som har lång väg kvar till att det är 2,5 år.Kanon att du blev bra i tänderna. Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se