255

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

255 dagar sedan jag rökte !! 255 - vilken härlig siffra :)) Endast 110 dagar kvar till 1-årsjubileum :))

Allt går lättare och lättare. Det blir längre och längre mellan gångerna då det verkligen kommer ett sug. Numera är det mest vid speciella tillfällen, på fester med alkohol eller på semester tex - men numera går det relativt lätt att mota bort monstret. Just nu känns det som att allt bara går åt precis rätt håll, vilket naturligtvis känns helt fantastiskt.

Då jag läser inlägg här från de som nyss tagit beslutet att sluta så känner jag igen alla känslor, hur man åkte berg-och-dal-bana mellan hopp och förtvivlan. Numera går allt så mycket lättare. Ni som befinner er i starten, de första dagarna eller veckorna - kom ihåg att det blir lättare !!! Jag lovar !
Nu då jag läser inläggen från de nya och känner igen alla känslor så händer ytterligare en sak. Jag blir än mer övertygad om att jag aldrig kommer att röka igen - för jag vill INTE gå igenom den fasen igen. Jag vill må som jag gör nu, med friheten att slippa röka, slippa hitta pauser,platser, tillfällen att måsta röka.

Jag njuter av mitt rökfria liv. Tralalala :)))

Jag önskar alla fortsatt lycka till ! Det är bara att kämpa på ! Kan jag klara det kan alla. Ingen av mina bekanta trodde nog att jag någonsin skulle sluta - tji fick de !!

Jag skickar styrkekramar till alla !

//L

Kommentarer

Tack för dina styrke ord, dom

Tack för dina styrke ord, dom är mera värda än du kan fatta.

Grattis de e kanon!!!! Jag

Grattis de e kanon!!!! Jag kommer också dit där du e en dag, men det dröjer lite har själv bara varit rökfri i 36 dagar , men är redan övertygad om att jag inte kommer att börja röka igen, detsamma med mig att ingen tror att jag ska lyckas .DEN SOM LEVER FÖR SE. Kram

Hej! Du kan verkligen vara

Hej! Du kan verkligen vara stolt över dig själv. Jag har läst allt det du har skrivit, och blir så imponerad av att fortsätta att kämpa. Jag har rökt i 41 år och är på dag 10 nu. Tack för att du delar med dig, det hjälper mig och många andra att också vara lika stark som du.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se