champix

Igår rökte jag 13 cigarretter.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

När jag är åter i Stockholm i januari skall jag träffa en läkare för att få champix utskrivet. Efter att funderat fram och tillbaka har jag nu slutligen bestämt mig. Därför är min fråga till er som använt detta läkemedel om det varit till någon hjälp? Snälla delge mig gärna av era erfarenheter, positiva eller negativa???

Kommentarer

Hej! Jag äter champix nu och

Hej!
Jag äter champix nu och har tagit dem i 26 dagar. Varit rökfri i 18 dagar idag så dem funkar kan jag verkligen säga!!
Efter jag tagit medicinen så mår jag illa i ungefär en kvart sen går det över. Det är den enda negativa biverkning jag har fått! Annars så har jag bara fått en massa energi!!
Hoppas att de funkar lika bra på dig!!
Bara att kämpa på!! Det går! :)

Jag har tagit Champix i 24

Jag har tagit Champix i 24 dagar och varit rökfri i 10 dagar. För mig har de fungerat jättebra. Har knappast varit röksugen alls, mer vanan jag saknat. Inga biverkningar förutom lite knäppa drömmar, inga mardrömmar. Jag rekomenderar dig verkligen att prova Champix, varför kämpa och lida när man kan slippa. Lycka till!!!!

Slutade med hjälp av Champix,

Slutade med hjälp av Champix, funkade otroligt bra, efter bara 2 dar smakade cig mindre o mindre, för att efter 1 vecka vara helt smaklösa! Slutade på dag 8 och det funkade så bra.
Efter 3 veckor kom identitetskrisen, vid 6 veckor slutade jag ta Champix p.g.a depression(vet ej om det var av tabletten eller ej men jag orkade inte chansa). Tycker man kan testa Champix och ta så länge man mår ok.
Har själv inte fått nåt återfall, nu drygt 2månader RÖKFRI!

Går in på vecka 5 i morgon

Går in på vecka 5 i morgon med Champix, Varit rökfri i 23 dagar.
Har inget sug helt underbart. Tänk på att äta lite yoghurt eller något annat snällt tillsammans med tabletten så slipper man illamåendet som kan komma om man tar dem på tom mage.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se