Tack och hej =)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej alla icke-rökare,
nu har det gått lite över 4 månader sedan jag rökte sist och det känns underbart! Har klarat mig mest tack vare den här sidan-alla underbara bloggare som stöttat,hejat,lyssnat och peppat! Men dock har det skett en förändring....i början satt jag som fastklistrad framför datorn,loggade in här och läste,skrev och kommenterade. Bloggen blev min drog istället för att röka!Jag mådde bra av att läsa allas upplevelser och kommentera,hängde med "vem som var vem ."
Nu känns det som att "gå vidare",har inte längre lika stort behov av att "skriva av mig " och orkar inte att kommentera lika mycket som jag gjorde förut.
Men jag vill inte bara "försvinna" utan att förklara mig och utan att tacka alla!
Jag tänker komma in då och då,kanske den 12. varje månad eftersom jag slutade den 12.
Tack så jätte mycket och lycka till nu!!
Kram =)

Kommentarer

Ska du försvinna

Ska du försvinna härifrån?
Nej nej =)
DU kommer sakna denna sida jag lovar dig hehe
Ha det gott =)

Heja tokfia, är du

Heja tokfia, är du flygfärdig nu...bra jobbat...
kram Lottis

Så det är dags att flyga

Så det är dags att flyga nu? Jag antar att det egentligen är något mycket bra. Och jag önskar dig lycka till. Och ser fram emot att se dig på månadsdagarna ;-)

Det kommer aldrig några bättre dagar - de bättre dagarna skapar man medan de pågår

Buuuuhuuu, snyft!! ja du har

Buuuuhuuu, snyft!! ja du har kommit så långt vännen! Jag vill tacka dig sååååå mycket för att du fanns här för mig! Stor bamsekram och en bamsebukett med rosor och ett lycka till!Liselott

Vilken bra liknelse,

Vilken bra liknelse, flygfärdig. Oj, vad jag kommer att sakna dina bloggar. Dom har varit så underhållande. Ja, om du måste flyga iväg så måste du och jag vill önska dig Lycka till. Men du vet väl att om du vill röka igen så måste du be om lov först och då skriver du här och frågar. Kram vännen och Lycka till Monica

Hej Tokfia, far i frid

Hej Tokfia, far i frid vidare på dina friska icke-rökar vingar. Precis som Lotta är du färdig med den här fasen i ditt nya liv, nu finns det annat att fokusera på och det tycker jag är väldigt sunt. Lycka till och stora kramar Laureen.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se