Passerat 8 månader !!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Sitter här hemma framför brasan i öppna spisen och sippar på ett glas vin efter en god middag. En tanke far med blixtens hastighet genom mitt huvud - att förut skulle du till detta även ta en cigg !! Men , då kommer jag på att , just det - FÖRUT ja. Men INTE nu ! Jag klarar mig faktiskt väldigt bra utan cigaretter, önskar dom inte tillbaka i mitt liv. Önskar iofs att jag ALDRIG börjat med dem, för jag är rädd att tanken på en cigg alltid kommer att spöka.... Men, nu VET jag att jag klarar mig bättre utan, jag VET att jag mår bättre, luktar godare. Jag VET att jag får vitare tänder, bättre hy, orkar träna mer. jag VET att även om jag är ledsen eller upprörd så är det INGET som blir bättre av att ta en cigarett. Jag VET att även då suget kommer, vilket det gör både nu och då, så går det fort över.
Det känns väldigt skönt att ha kommit så här långt. Jag känner mig rätt säker på mitt icke-rökande, jag hoppas och tror att jag ALDRIG kommer att röka mer. Fördelarna och lättnaden över att slippa vara slav under lasten är så oerhört mycket större och viktigare än de korta stunder suget kommer. Dessutom går suget över mycket fortare och lättare ju längre tiden går. Kom på ikväll att igår var det 8 månader sedan jag tod min sista cigg.
Är verkligt nöjd och stolt över att jag lyckats !!
Är här inne och läser mest varje dag, och imponeras av alla nya och gamla medlemaar. Tillsammans är vi otroligt starka! Tillsammans kan vi pappa varandra att fortsätta kämpa! Det är en härlig känsla att se och känna vår gemensamma styrka!!

Fortsätt lycka till allihopa !!!
Trevlig helg,
Lena

Kommentarer

Stort Grattis Lena du kan

Stort Grattis Lena du kan vara stolt!

Hej Lena ! Känns kul att ha

Hej Lena !
Känns kul att ha dig i haserna ,fortsätt så :))
Heja dig /oss allihopa som besegrat nikotinmonstret !!!!!!
Kramar /bonilla

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se