varför vill jag så illa?

Igår rökte jag 2 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket lite .

hej ångest Ågren.. igår o även idag har jag varit på hemskt deppigt humör.. tomhet tröttheten total!! vilse i mig själv.. känslor drar åt olika håll tiden känns som en evigheeeet... så ja jo "tröstcigg" 2 st .. känns skitdåligt efteråt de smaka skit båda två... Så varför i hela friden behövde jag röka dem?
blev jag gladare? mindre vilse? piggare? NEJ! men det blev en bekant känsla.. känsla urkass!

Varför vill jag ha de känslorna? det vill jag ju inte ...
ja jo sagt o gjort .. jag kan spöa skiten ur mig resten av kvällen eller acceptera att jag tog ett återfall och ta nya tag och göra smartare val imorgon. Jag förtjänar bättre än att behandla mig själv med ciggaretterna och giftet .. jag ska våga, orka driva ur detta helvete !

Kommentarer

blir väldigt inspirerad av

blir väldigt inspirerad av dina ord. själv har jag samma känsla av total deppighet, ledsamhet, tomhet idag.. allt är bara hemskt rent ut sagt. detta var första gången jag nästan rökte sedan stoppet .. men efter att ha läst ditt blogginlägg så hindrar jag mig..
nu vet du hur du kände, nu kan du ta nya tag! det var inte värt det!
kram o lycka till!

Jag känner igen mig i allt

Jag känner igen mig i allt vad du skriver. Hade en kompis här igår som röker. Kunde ju inte låta bli att följa med henne ut och röka. Totalt 4 st. Smakade just ingenting, så varför? Herr Ågren är också här och trampar. Skall göra vad jag kan för att mota bort honom. Vi fortsätter som vi började helt enkelt.
Stor kram till dig.

Hej hoppsan , Det är märkligt

Hej hoppsan , Det är märkligt jag har ångest idag med, inte för att jag rökte, men ångest över ambivalens ... Jag känner mig som en emotionell Berg&dalbana..Ensam... Förutom när jag läser här inne ! <3 era kommentarer ni har lämnat här får mig att må bättre! mindre ensam, och mindre galen ;) Maggan ,Hallon och alla andra!

vi fixar detta tillsammans =P

Det handlar bara om att komma

Det handlar bara om att komma över första tröskeln.
Ågren hjälper inte, bättre att stryka ett streck och komma igen på nytt.
Läge att läsa "Äntligen ickerökare" för motivation?
Kom ihåg att du kan om du bara vill! kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se