Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Utgång men utan cigg!!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Helt otroligt vad det svänger från dag till dag! Även från timme till timme med. Men just nu mår jag kanon igen!! Ska spendera dagen vid tvättmaskinen och tvätta ur alla mina garderober! Dags för lite fräsch doft här hemma nu!

Var på fest igår kväll, första stället så rökte rökarna ute iallafall, så snabbt jag kände doften så försvann den abstinens jag har haft! Luktade skunk helt ärligt!
Men på den andra festen började en att röka inne,, det vart för mycket för en annan så jag o min kompis gick därifrån. Ner på krogen istället men var nog bara där i en halvtimme typ! Kom hem och mös med chips istället! Men jag klarade att inte röka någonting alls på hela kvällen!!

Femte dag är här och jag är fortfarande rökfri!!!
Och just nu kunde det inte kännas bättre!!! :D

Kommentarer

Härligt att vinna över

Härligt att vinna över cigaretten! Bra kämpat! Fortsätt så! :) Hoppas jag också kommer kunna gå ut utan att vilja röka sen!
Kram!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se