Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

en enda cigg?

2 veckor idag!
Hurra!
Känns skönt att vakna på morgonen och veta att man inte rökt dagen innan. Var ute igår men polarna, alla gick ut och rökte hela j-vla tiden! Jag satt snällt kvar inne på klubben.. De (vi) har en egen liten socialiseringsklubb där man hänger utanför istället och röker..man blev utanför. Men jag känner mig fri som slipper förpesta mig. Tillslut gick jag ut med dem men rökte inte. Det värsta va att en försökte få mig att röka...försökte övertala mig att ta en cigg..tänkte och övervägde det men gjorde det inte. Blev nästan rädd dock eftersom jag blev intresserad av tanken och som det ser ut nu så har jag hjärntvättat mig själv att aldrig mer röka och det är det enda som funkat för mig.. Vill inte släppa på det.. Dags att öppna Äntligen Icke - rökare-boken igen och läsa kapitlet om "en enda cigg" och hur det förstör.. Jag vet ju att om jag tar en enda cigg att jag börjar igen!

Kommentarer

Härligt, vad smart du är!

Härligt, vad smart du är! Jag skulle heller inte våga prova en enda cigg. Men det är ju ändå en styrka att du klarar att gå på krogen med dina rökpolare och tom går ut o "röker" med dom. Stå på dej! Och Grattis till dina 2 rökfria veckor, det har du gjort bra!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se