Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

snälla hjälp!!

Igår rökte jag 5 cigarretter.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Jag slutade röka 20 november 2008 samma dag jag födde min dotter. När jag sen började jobba igen började jag små röka, slutade igen när jag gick hem för nästa barn...började små röka igen när jag kom till jobbet... Det har jag sen gjort sen dess...bakom ryggen på alla. Försöker sluta utan att lyckas och känner mig som jag döpt mig till misslyckad....känner mig väldigt falsk som ljuger...men det är för att hålla igen.. Nu är jag så rädd att misslyckad igen. Hjälp!!!

Kommentarer

Att du misslyckats betyder

Att du misslyckats betyder inte att du är misslyckad.
Hade jag varit dig hade jag skapat en ny profil med ett namn utan negativ klang.
Med det namnet du har nu blir det kanske en självuppfylld profetia...
Sedan hade jag sökt inspiration i Allen Carrs bok "Äntligen ickerökare" medan jag fortfarande rökte medan jag läste boken. Hittar man bara rätt motivation så går det till slut :)
Heja på!

Jo kanske har du rätt i det

Jo kanske har du rätt i det med namnet. Men om man där skriver det blir det miss lyckad och det är just den dubbla, meningen jag är ute efter.... Att gå från misslyckad till miss lyckad. Har läst allens bok innan och haft hjälp av den. Nog att ta fram den igen!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se