Första gången sen stoppet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Nu känner jag mig tom inombords men det har jag blivit varnad för. Funderar på vad jag ska trycka i mig för godis vilket inte är bra ju.. Har varit ute med vänner och hamnade i en liten situation där jag alltid brukade röka förut. Ett litet gnabb med ena vännen - så kom tomheten .
Har för övrigt inte haft några problem i övrigt, känt mig mkt gladare och lyckligare redan. Fått en förkylning nu och har ganska mkt huvudvärk, men min kropp har inte varit nikotinfri på mer än 10 år..
Jag tänker inte stoppa in skit i min mun mer..tänker inte ge upp...Känner mig för första gången säker på min sak. LÄS ALLEN CARR! Det enda som motiverat mig nog.

Kommentarer

Vad härligt att du är på G!

Vad härligt att du är på G! :) Tomheten kommer ge med sig och bli bättre men hur lång tid det tar är individuellt. Det som fungerade för mig var e-cigg och klubbor. Klubbor är kanske inte det nyttigaste men när själva klubban var slut så kunde jag tugga på pinnen i upp till 30 min. Det viktigaste är att hitta ditt egna sätt att använda för att ta dig igenom suget.

Snart nog kommer du undrar vart 17 tiden tagit vägen och fram till dess önskar jag dig Lycka till! :))

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se