Rökfri såklart !!!!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Hej på er där ute !
Jag åkte på en förkylning ,svinont i halsen sen hosta och snuva och rinnande ögon ,min första förkylning sen rökstoppet för 234 dagar sen ,Eftersom jag brukar bli jättedålig i bröstet med hosta och slem så blev jag nu bekymrad ....Efter bara några få dagar blir jag bra allt släpper vartefter inget slem eller ont i bröstet .Tog det lugnt några dagar till ,sen drog jag igång med träningen igen .2 mil på crosstrainen på 58 min ,sen körde jag min rockring 10 min ,sen en go dusch och ett stort glas vatten :)) Inte så illa utav en som snart blir 60 och har rökt i 45 år !!!!! Jag är så stolt över mig själv och älskar mitt nya hälsosamma liv :)) Kämpa på alla där ute det är underbart att vara RÖKFRI trots att suget kan komma ibland och tomheten knackar på . Jag unnar mig det där lilla extra för pengar jag skulle rökt upp och det är lätt att kunna le när munnen känns fräsch .Kramar i massor till er alla / bonilla

Kommentarer

Du gör det så bra, jag

Du gör det så bra, jag avundas din energi, folk brukar tycka att jag har energi, men jag känner att du verkligen skulle springa i åttor kring mig. Otroligt att vi kommit så långt, man kan bara fundera på varför vi inte slutade tidigare. Kram, du gör det bra.

Låter precis som min goa vän

Låter precis som min goa vän det , Full av energi !
Gott att din förkylning är på väg bort så du får börja träna igen. Du är så duktig så ♥.
Heja heja dig / Massor av kramar

Imponerande! Dej verkar det

Imponerande! Dej verkar det inte gå nån nöd på, full fart. Du gör det kanon!

Det är så härligt att läsa

Det är så härligt att läsa det du skriver och det känns som att vartenda ord du skriver sprudlar av energi! Även skönt att din förkylning gott över så du kan köra på med din träning och njuta av alla vinster du fått sen du blev rökfri:-) Du är värd allt det goda i livet du nu kan njuta av som lukter, smaker, energi, kondition, bättre lungkapacitet mm. Dag 250 närmar sig snabbt nu för dig så heja, heja, heja! Nu tänker vi på den dagen men siktar längre än så, eller hur? ;-)

Många kramar:-D

Vilket fantastiskt inlägg!

Vilket fantastiskt inlägg! Underbart att höra hur bra du mår efter att ha slutat! All lycka till dig :) Kram

TACK allihopa ,ni är

TACK allihopa ,ni är underbara :)) Kram /bonilla

Tack för ditt stöd , önskar

Tack för ditt stöd , önskar jag va där du e nu, du har sån energi det är helt otroligt, jag däremot har inte någon energi eller lust att göra något , känns som man är apatisk, hoppas detta går över så jag blir som du. Du är helt fantastiskt duktig!!!!!!!. Kram

Tack för att du delar med

Tack för att du delar med dig, tänk vad duktig du är som kämpat så. Jag blir så inspirerad av dig. Du skriver så bra, det är roligt att läsa. Kram på dig.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se