Inget röksug

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Har inte känt röksug senaste månaden förutom vid ett tillfälle när något strulade. Jag tänker på cigaretter men utan önskan att röka några. Det tog mig över ett år av försök att komma hit samt att läsa Carrs bok 4 ggr eller så. Så ge inte upp. Slinter det, vänta inte för länge att försöka igen. Personligen blev jag så trött på abstinens och viktuppgång gång på gång, varför gå igenom det om man verkligen inte vill röka innerst inne? Förr eller senare lyckas de flesta, om man verkligen vill.
Är jätteförkyld och lite astmatisk. Hade jag rökt nu hade jag haft en rökhosta utan like, dvs jag hade hostat lungorna ur mig - bokstavligen, i veckor. En hutt hostmedicin då och då håller dock hostan i shack nu.
Veckans vinst med andra ord.

Kommentarer

Grattis till 79 dagar

Grattis till 79 dagar rökfritt och så kul att du är tillbaka här och kämpar ...Välkommen !!! Allen Carrs bok läste jag också flera ggr :) Krya nu på dig från förkylningen och njut av att vara rökfri ...Kram /bonilla

Grattis!! Vad härligt att du

Grattis!!
Vad härligt att du är med fortfarande! Du vet att nikotinet bara kör med lögner och att vi mår mkt bättre utan. Nu när du kommit så här långt och verkligen är trött på abstinens och viktuppgång så kan du ha det som motivering:) Livet kommer alltid ha toppar och dalar men en cigg hjälper inte vid motgångar.
Hoppas din förkylning snart ger med sig så du kan fortsätta njuta fullt ut av att vara rökfri.
Krya på dig!

Många kramar:)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se