Hallå..... kan någon tända?

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Det är skit. Mitt liv är skittrist. Jag har också ont i käken fortfarande. Ser fortfarande konstig ut. Men ja, något mer är helt fel. Jag säger inte att det är ciggens varande eller icke varande som är fel. Jag bara känner att jag aldrig dricker, aldrig är på fest. Jag trivs inte hemma. Ingen repsekterar hur viktigt det är för mig.
Det är mitt allt, mitt hem.
Mår jag bra hemma, blir allt bra.
Mår jag dåligt hemma.... då blir jag ett vrak.

Jag får inget att ändras. Jag ser bara svart. Ännu en jävla tvkväll. Röksugen utan en droppe vin (för jag är inte sugen och förstår inte vitsen med det just nu. Dessutom äter jag massa piller.) Jag menar bara att allt jag vill är att känna mig lite "mitt i livet".

Jag känner mig bara på sidan. Det känns som jag mest tittar på alla andra och ser vad jag inte har.
Det känns som min man inte är angelägen om oss heller. Han bara flyter med i allt. Fast inget är bra just nu.
Inget sex, ingen ordnad ekonomi, inget roligt socialt liv, inga skratt och nu har vi inte ens balkongtiden, med en kaffe och varsin filt, fniss och cigg.

JAG VILL INTE HA DET SÅ HÄR:

Kommentarer

Men usch, nu mår du riktigt

Men usch, nu mår du riktigt illa ser jag. Jag känner igen en del av det, allt känns meningslöst,tråkigt,hittar aldrig på nåt,går aldrig ut på krogen mm
Förhoppningsvis ska det väl komma bättre dagar och att ni hittar tillbaka till fnisset du och din man.
Vissa perioder i livet är ju tråkiga, (eller om vi gör dom så) och andra är kreativa ljusa och roliga perioder.
I väntan på ljusare tider får du väl drömma om nåt härligt, tex när du sitter med ett glas vin o mår riktigt bra UTAN CIGG!!! Den dagen kommer! Kram till dej!.

Goa Fialunka , vad skall man

Goa Fialunka , vad skall man säga , jag vet att man bara hatar alla goa dunk va du är bra , man hatar det mesta , man är en jäkla skit , inget tålamod , inget är bra alls på något sätt , jag ör fortfarande där....det osociala som ingen förstår , men det känns bättre nu , lite bättre , men långt ifrån bra !
Vin som jag älskade smakar skit , semestern var en plåga , jag vill bara sova bort min tid , det är lite bättre nu , men abbans vad det kryper.
Jag kan bara säga , försök stå ut ! du är bara människa , man kan misslyckas men i slutänden är vi ändå samma , vi vill vi försöker å vi skall fan lyckas...eller hur ? Kram

Läs gärna min logg , den är verkligen ingen solskenshistoria , för jag har mått så himla dålig , men det är bättre nu , är det enda jag kan säga...det är massvis bättre , men långt ifrån bra! men till slut så.........

Kram till dig !

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se