Seeeeeeegt!!!!

Besvärligt detta. Trött och sänkt. Sover massor varje natt men är ändå som en zombie fram till lunch. Lunchen äter man med god aptit (lite för god). Efter lunchen väntar paltkoma av guds nåde. Trött....

Dock; mitt i allt detta; mer aktiv än vanligt; får saker uträttade, låter inte papper ligga. Känns som att detta är sista striden mot beroendet.

Till alla som slutat: Kämpa på!!!!

Dr E

Kommentarer

Starkt jobbat:) Har förstått

Starkt jobbat:) Har förstått att det riskerar att vara värre att sluta med snus än cigaretter då man kan ha en prilla inne hela tiden. Med cigaretter måste man hela tiden anpassa sig efter möjligheter vilket gör att det inte blir samma konstanta tillförsel som vid snusning.

Nikotin ger oss alla en kick som var viktig framförallt på morgonen för att kunna vakna till ordentligt så kanske du behöver en ny vana för att komma igång på morgonen? Varför inte testa en snabb promenad, styrketräning eller ngt annat som sätter fart på kroppen?

Vet inte hur det kommer kännas för dig i framtiden men vore kul och lärorikt för kommande snusare ifall du vill fortsätta att dela med dig av dina erfarenheter:)

Stort grattis och lycka till i fortsättningen också:)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se