Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

sprungit marathon... tog 5 timmar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Grattis till mig som lyckades springa 42 km. Över fyra mil på precis 5 timmar. Jag klarade inte trappan för ett halvår sen. Kan jag, så kan du. Grattis till dig i förskott. :-)

Kommentarer

Grattis :) vad glad jag blir

Grattis :) vad glad jag blir för din skull. Du är så duktig med din löpning. Och grattis till att du är rökfri igen. Kramar till dig

Dubbelgrattis!

Dubbelgrattis! Va du är suverän, själv får jag det ena bakslaget (inte rökning) efter det andra, ryggproblem 1 1/2 vecka o direkt på det var i en tandrot o antibiotika så just nu är jag kraftlös. Hoppas få tillbaka kraften att återgå till mina promenader. Nu fortsätter vi vara rökfria, för visst är det skönt.
Kram från mig

GRATTIS !!!!! Och välkommen

GRATTIS !!!!!

Och välkommen tillbaka till de rökfrias gäng :)) Har saknat dig och dina inlägg, hoppas det kommer fler av den varan nu framöver !

Är djupt imponerad av att du klarar av att löpa ett Marathon !!! Hur bär du dig åt ? Själv orkar jag knapps jogga 1 km än.... fast jag jobbar på det, men det blir ALDRIG något lättare. Har du något tips? Eller är det bara så att efter 35 års rökning så TAR DET TID att få upp flåset?

Återigen - grattis till din makalösa prestation !!

//L

Stort grattis till dig!!! Har

Stort grattis till dig!!! Har själv lyckats öka vikterna med 15 kg. Najs att vara rökfri.

VÄLKOMMEN TILLBAKA !!!!!!!!

VÄLKOMMEN TILLBAKA !!!!!!!! Jösses så glad jag blev att se dig här igen och dessutom har du inte låtit springskorna stå och damma :)) Heja dig ,nu är du på G , kom ihåg mycket vatten ,motion och nyttig mat :))))
42 km på 5 timmar va kanon av dig,bra jobbat !!!! Hur gick det skaffade du en cykel till din son så han kunde cykla med när du tränar ? Kämpa på nu du är värd att vara rökfri ....Kram/bonilla

Hurra!! Jag är fd

Hurra!! Jag är fd långdistanslöpare och trodde inte jag skulle klara maran efter 10 år av rökning, men då går det alltså! Grattis!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se