Jag är tillbaka & har slutat röka -igen!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej på er!
Jag vet inte om det är någon som känner igen mig från i våras då jag sist försökte sluta röka? Då misslyckades jag tyvärr och började röka igen. Jag skämdes så och var väldigt besviken på mig själv så jag struntade att logga in här något mer trots alla goa och stöttande människor här inne. Jag är hemskt ledsen att jag gjorde så då men nu är jag tillbaka på sidan och rökfri sedan 10 dagar tillbaka, utan nikotinhjälpmedel. Jag hoppas, önskar och tror att det ska gå vägen denna gången nu. Även om jag inte vågar ta ut någon seger i förskott än.

Min sambo har också slutat röka innan mitt stopp så den här gången puschar vi varandra istället. Det funkar och känns helt okej trots allt. Visst är det jobbit ibland i vissa stressade stunder men jag har mina knep hur jag ska hantera det. Jag använder också en app på telefonen som heter Vårdguiden sluta röka och den är till mycket stor hjälp! Rekommenderas! Där ser man hur mycket pengar man har sparat, hur många cigg man inte har rökt, hur hälsan blir bättre osv. Chockande att se! Ska försöka ändra räknaren på den här sidan också så den också säger 10 dagar. Hoppas att ni andra hållt er rökfria! Alla här inne är jätteduktiga! Vi gör ett kanonjobb som vi har allt att vinna på! Kram på er!

Kommentarer

Välkommen tillbaka !!!! Som

Välkommen tillbaka !!!!

Som jag undrat och undrat..... vad hände? vad gör hon ? hur går det med sambon ? osv

SKÖNT, HÄRLIGT, TOPPEN att läsa att du är tillbaka. Och att sambon fattat samma kloka beslut att sluta även han :))

Jag önskar er bägge Lycka till ! Kämpa på !

Kramar,
Lena

Det är bra Sandra,Jag började

Det är bra Sandra,Jag började också att röka igen men ska sluta nu på måndag när jag börjar jobba efter semestern. ska börja träna samtidigt det tror jag är bra så att man känner att flåset blir bättre. Mitt jobb är ju bra eftersom att man inte får röka där så på det viset blir det skit jobbigt om man röker så det bästa för en själv är att man slutar så slipper man tänka på det. vi får ha koll på varandra och heja på! Kram

Vad roligt att se att ni

Vad roligt att se att ni fortfarande finns kvar här på sidan! Helt otroligt att det finns så stöttande och goa människor! Vi går ju alla igenom ungefär samma hemska procedur så det är skönt att man kan stötta och peppa varandra här inne. För ibland känns det bra tufft men jag blir hela tiden motiverad och framförallt inspirerad av er andra :)

Stor kram till er! Vi kämpar på. Varje rökfri dag är en seger och det är aldrig för sent att sluta! :)

Välkommen tillbaka ,åh så kul

Välkommen tillbaka ,åh så kul att du fick sambon med dig :)) Blir lite avis min make röker för fullt ännu :(
Kämpa på nu heja heja heja!!!!!

Åh vad kul att se ytterligare

Åh vad kul att se ytterligare en till som man känner igen sedan i våras :) Härligt!
Tack så mycket och det samma! Hejar tillbaka, vi fixar det den här gången! Och kanske kan din sambo sluta röka också snart. Vem vet. Stort lycka till! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se