Alla kämpare

Ni vet väl vilken jobb vi gör när vi säger NEJ till nikotinet?
Sitter och tänker på dom två månader som jag nu varit rökfri, och inser vilket kämpande det varit! Men ändå har tiden gått fort och jag har verkligen njutit av att se dagarna ticka iväg och bli fler och fler röfria dagar.
Ingen nattlig hosta länger, inga harklingar........ja det är mycket som hänt med kroppen när jag börjar tänka efter. Ska nog sätta mig och skriva en lista så jag har nått ifall jag skulle börjar tvivla på mitt beslut någon gång!
Och ni som står i startgroppen, sätt igång med erat rökfria liv NU!
Den där "perfekta" dagen för att sluta röka kommer aldrig.....det är nu eller aldrig. Finns ingen anledning att vänta längre......ge din kropp en chans att få repa sig och fungera som den ska.

Kommentarer

Hejsan! Vad glad jag blir

Hejsan! Vad glad jag blir att du får bli friskare, jag har gjort en lista så när jag vacklar så kastar jag mig över den för att bli påmind om hur det var....Usch!!! så bra kämpat Kram Liselott

När jag ser att du rökt 40

När jag ser att du rökt 40 cigg om dagen i en massa år blir jag jätteimpad av att du har klarat dina första två månader. Jättebra kämpat. Det här med hostan är så skönt att det faktiskt inte tar lång tid att bli av med den. Jag märkte det inte själv men en anställd sa en gång att jag jämt småhostade.....hmmm, då fick jag mig verkligen en tankeställare. I morgon har jag klarat den första månaden, och ska ut och shoppa upp lite pengar.... Kramar Laureen

Du har så rätt vi ska ge

Du har så rätt vi ska ge F..an i nicotinet

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se