8 månader......

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Så där! 8 månader utan ett enda bloss :D Går bättre o bättre! Känner t.o.m. att livet är värt att leva, fanns ju en tid när jag undrade-varför ska jag gå upp, när jag ändå inte får röka.....har t.o.m. haft hjälp av vädret, för det svåraste just nu är att sitta ute på altanen med ett glas vin-och inte få röka, men har ju inte varit så många såna kvällar! läs gärna min blogg, ni som kämpar-själv tror jag det värsta är gjort :D

Kommentarer

Vi kan vi vill å vi vågar :D

Vi kan vi vill å vi vågar :D lycka till

8 månader.. Det är starkt

8 månader.. Det är starkt jobbat:-) Har du fortfarande några sugtabletter eller har du lyckats sluta med dom också? Själv slutade jag enbart med hjälp av e-cigg så har varit nikotinfri helt från början och känner sällan av "det skulle vara gott med." Var visserligen en stund igår då jag för första gången gick ut för att plocka kantareller utan cigaretter... DÅ kände jag verkligen av "att det skulle vara gott med..." Varade i kanske 10 minuter och därefter försvann alla tankar på cigg:)

Tänk på det när du ska ta ett glas vin att eftersom du slutat röka så har du bättre smaklökar och kan istället njuta mer av smaken på vinet:) Nu kan du nog lättare känna av alla dessa smaker som vinprovare pratar om när de rullar vinet på tungan! Kanske kan bli en helt ny upplevelse att se fram emot istället för att sakna ciggen till vinet som faktiskt dövar den rätta smaken.

Varma kramar

Grattis! Duktig du är :-)

Grattis! Duktig du är :-) kämpa på!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se