Trevlig helg !

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Idag känns allt bara bra !!! Har haft ett par jobbiga veckor, med det lilla äckliga nikotinmonstret hängande runt mig dygnet runt, med sina fåfänga övertalningsförsök för att få mig att 'bara ta ett bloss'.... men , se, tji fick han!!! Jag skall inget ha !!!
Det har varit rent ut sagt sk--t jobbigt, och jag har varit sur och grinig, tvär och elak emellanåt ( eller för det mesta kanske omgivningen säger...). Men, nu idag så vände det :))) Efter ett mail med en del sanningar (tack B :))), med en sol som skiner från en blå himmel och efter ett härligt träningspass i tidiga ottan så har dagen gått som en dans. Humöret är på topp och jag känner att jag nu vill, vill, vill ha en härlig rökfri sommar framför mig !!!
Vill oxå återigen tacka för alla härliga människor med sina inlägg här på bloggen. Det är guld värt att kunna gå in hit och läsa allas inlägg, om med / mot gångar, läsa kommentarer, peppning och veta att man inte är ensam som kämpar. Härligt !

I kväll får vi lite folk hit, vi ska grilla och dricka vin. Ett av paren feströker, men jag känner att det struntar jag i. Jag tänker inte bli sugen ens en gång - för jag är en ICKE-RÖKARE, så det så :)))

Trevlig helg önskar jag er alla ! Fortsätt kämpa.

Kram,
L

Kommentarer

Det låter som du ska få en

Det låter som du ska få en helt underbar kväll ,njut av att vara ickerökare ,varje gång paret som röker tänder en cigg ,njut då extra mycket att det är inte du som drar ner något i lungorna .....Nu är jag glad :))))

Kram / bonillla

Superbra att säga ifrån.

Superbra att säga ifrån. Att säga att "vi" inte röker känns starkt.
Skryt på festen.
Fortsätt vara utan.
Kram från mig

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se