E-cigg.... Bra eller dåligt?

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Efter några gångers sug så köpte jag mig en e-cigg igår utan nikotin.. Sådan där röken som kommer är ånga. Kändes bara som om jag ville ha något att ta till ibland, mer för att det blivit en vana att dra in och blåsa ut rök när man tex pratar i telefon eller efter maten mm.
Måste ju iallafall vara bättre än att ta till en riktig cigg.. :-/
Vad tycker ni om det? Gör jag fel?

Kommentarer

De är mycket bättre skit bra

De är mycket bättre
skit bra att du hittar din grej
själv har jag en inhalator som jag använder när jag '
behöver de.
Så länge de inte är ciggaretter
kramen

Bättre än cigg.

Bättre än cigg. Fortsätt kämpa. Du fixar detta.
Kram till dig

För mig har det fungerat

För mig har det fungerat perfekt! Köpte en för att ha som ersättare under arbetstid så jag kunde minska på rökningen men det blev istället att e-ciggen fick mig att sluta. Valde att köpa lite dyrare via nätet så att jag kunde använda andra smaker än tobakssmaker och efter det har jag inte rökt ngt alls.

I början gick jag och sög på den här e-ciggen och godisklubbor i princip hela tiden men iom att nikotinbehovet minskade så minskade behovet av att ha ngt att suga på också så efter 3 veckors användning av e-cigg så slutade jag även med den. Hade inte längre ngt behov av den. Det enda är att i början kan man bli lite yr och få rethosta men det är bara en vanesak som går över.

Om du kan så kasta dina cigaretter och håll dig ifrån rökare ett par dagar. Eftersom det inte är riktigt samma sak som en cigarett så måste du fortfarande välja att ta till e-ciggen vid röksug och det är lättare om enbart den finns till hands. Se gärna till att ha nikotintuggummi/ spray/ sugtablett i närheten som du kan använda om nikotinsuget blir för jobbigt, då blir det lättare att alltid välja e-ciggen:) Tänk också på det att det handlar egentligen bara om ett enda bloss på en vanlig cigarett som du måste avstå ifrån... Du är bara ett enda bloss ifrån att aldrig mer röka. Många tillfällen dyker upp men det handlar ändå bara om ett bloss :)

Lycka till! Kramen

Tja. klart du inte gör fel så

Tja. klart du inte gör fel så länge du håller dig undan från vanliga förbränningscigg, det är ju där man får i sig alla de 4000 ämnen som uppstår då man förbränner. med el cigg så är det inte en förbränning utan en kondensering : ) Och nikotin i sig är inte farligt i små doser, dock i stor doser farligt. Jag kör med nikotin i min e-olja finns på www.nosmoke.se har kört nu i ett år.

Rök för hälsan : ) heheh

Det är såå mycket bättre!!

Det är såå mycket bättre!! Måste rekommendera det till alla jag ser som kämpar med att sluta röka, ser att denna tråd är rätt gammal men trillar nog in någon som är intresserad av ämnet ändå. Testa e-cigg om du försöker sluta röka, har själv använt xsmoke.com som funkat så bra, och du kommer snabbt märka hur du mår bättre och hur lätt det är att trappa ned på nikotinet! Kan inte rekommendera denna uppfinning nog mycket!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se