Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Blä blä blä

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Usch och fy och blä vilka jobbiga dagar jag har och har haft nu ett par dagar :(
Det är 117 dagar sedan jag slutade röka, och det går upp och ner, för det mesta rätt bra, faktiskt. Tänker trots det på cig på ett eller annat sätt varje dag.
Nu de sista dagarna, har det varit FÖR jobbigt !! Jag är röksugen till max, har hjärtklappning och skulle kunna åka dit igen..... men vill ju egentligen inte.... fast samtidigt far tankar som 'skit samma' genom huvudet..... det känns otroligt frusterande, vet inte om jag orkar gå igenom detta en gång till om jag åker dit.....
Jag tror att det beror på att jag bytt jobb.... inom samma företag iofs... saknar de gamla jobbarkompisarna... har inte kommit in det nya... har rätt tråkigt om sanningen ska fram.

Men NEJ, jag MÅSTE kämpa på !!!! Vill inte, orkar inte göra om denna resan..... Nu tar jag på mig träningskorna och går ut och gör av med lite negativ energi....

Fortsätt kämpa, ni alla duktiga därute.

//L

Kommentarer

Ut å rör på dej.. blan de

Ut å rör på dej.. blan de bästa man kan göra...
Något som har hjälpt mej åxå är vatten å hårda karameller! :)
Kämpa på lena... Styrke kramar.. du fixar detta!!! :)

Lena du vet ju också att det

Lena du vet ju också att det blir inte roligare med cigaretter, man mår inte bättre så du gör helt rätt när du lägger din energi på annat. Bra jobbat tjejen.

ja du de samma här i dag har

ja du de samma här i dag har de varit för jävligt
men fan vet om jag vill börja om igen,
svaret vet jag redan, och de är nej.
har redan gott igenom de värsta och de vill jag inte gå igenom
igen.
och de vill inte du heller
så vi får nog fan i mej fortsätta kämpa
Varma kramen

Varit rökfri i över ett år

Varit rökfri i över ett år lider av kol men känner igen mej . men de ska gå :D

Stå på dig! Du klarar det här

Stå på dig! Du klarar det här och du vill inte falla tillbaka för varför skulle du vilja börja röka igen? Jag hänger på i dina hasor och är nu uppe i 113 dagar och de flesta är bra dagar. För mig handlar suget inte egentligen om ett sug efter en cigarett utan hela grejen med en cigarett. Själva upplevelsen och känslan men nikotinet och alla gifter är ett minus som jag själv inte är beredd på att släppa in i mitt liv igen.

När motivationen dalar så se till att vända på tanken. Nu ÄR du rökfri så varför ska du börja röka igen? Det finns ingen godtagbar anledning till att börja igen om du är ärlig mot dig själv utan det är bara nikotinmonstret som försöker fortsätta lura dig med sina lögner. Låt inte nikotinet börja bestämma över din vardag igen utan bibehåll kontrollen:)

Kramar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se