Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Rökfri så klart :))

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Idag fyller äldsta sonen 36 år ,jösses va åren går fort,vi va lediga från jobb bägge idag så jag åkte till honom och barnbarna tidigt i morse med frukostbricka och sjöng med min ljuva stämma he he ....... Sen tog jag ett pass på crosstrainen 1,5 mil på 41min. fick upp pulsen till162 , inte så iila pinkat av en gammal tant som mig ,jag bara njuter av att pressa mig själv ,det går ju så mycket lättare nu efter rökstoppet ,jag tränar mycket hårdare nu än när jag rökte men jag har inte gått ner något i vikt ,har heller inte gått upp något,så om jag inte tränat alls hur mycket hade jag då gått upp tro ........Jag mår så mycket bättre nu ,njuter av livet och tar för mig det jag kan :) Kände när jag va ute på långpromenad med barnbarnen förut att häggen luktade så starkt mer än nån gång förr hahaha det är ju klart jag har ju ett så starkt luktsinne nu .Det är mycket som händer i kroppen nu ,jag tror det arbetas för fullt därinne i kroppen nu med att försöka reparera det jag har förstört ,nikotinmonstret sover för det mesta ,knorrar ibland med då tar jag ett djupt andetag och sen en stor klunk vatten och så är det tyst igen . Kämpa på alla ni där ute och njut av livet rökfritt ,det går upp och det går ner men i slutändan är det bara vinster att hämta förhoppningsvis .....Kramar i massor till er allihopa /bonilla

Kommentarer

Va härligt det låter.

Va härligt det låter. Blir så glad för din skull, skall snart åka till mitt barnbarn (45 mil) oxå, har köpt joggingdress till både honom o mig så nu blir det träning. Väntar på att orken skall komma, du verkar ha hittat din. Kramar till dig.

Härligt! Njut!

Härligt! Njut!

Vad inspirerad jag blev nu av

Vad inspirerad jag blev nu av din text. Har haft ett par jobbiga dagar, men nu känner jag mig lite mer taggad igen. Tack! :-)

Du är så duktig bonilla !

Du är så duktig bonilla !

O, vad härligt att du är så

O, vad härligt att du är så nöjd över ditt rökfria liv bonilla.
Vi kämpar nästan sida vid sida för vårat härliga rökfria liv.

Ha det gott/Nilla

Tack så mycket för

Tack så mycket för kommentaren :) och styrkekramar tillbaks , 112 dagar utan, är inte illa!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se