Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

tröttheten?

Tips mot trötthet!!!inne på dag 9 och vill bara sovaaa. känner mig låg, sysslolös, får ingenting gjort, promenerar och springer varje dag, men sen är jag slut som artist. röka är ju inget alternativ, har läst på mer och mer vad det gör med kroppen. så börja röka igen känns ju ungefär lika smart som att börja spela rysk roulette. men hur gör jag med tröttheten? någon som känner igen sig?

Kommentarer

Känner igen det där med

Känner igen det där med trötthet. Prova dom recetfria koffein tabletterna från apoteket (Koffein Recip 100mg). Jag tar 1 om dagen, till frukost. Fungerar hur bra som helst och jag börjar inte känna mig trött förrän framåt 18 tiden :)

Tack Sofie för din styrkekram

Tack Sofie för din styrkekram :) ..........tröttheten du känner är som tomheten jag hade ....det är en jobbig period du är i nu, dagarna kommer att gå upp och ner .Men det är bara att stå ut,du är duktig på att motionera ,drick också mycket vatten och läs andras loggar det peppar en och du ser att du är inte ensam ....Det va en konst att lära sig röka ,så det måste till ett jävlaranamma för att komma ifrån det nu.Nikotinmonstret är en slug filur som gör att för att du ska åka dit igen ,men tji fick han för jag tror att du kommer att fixa detta rökstoppp .....Kämpa på och stå ut ,det blir bättre till slut ....Kram/bonilla

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se