Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Förändringar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Det är mycket som förändrats på kort tid i mitt liv. Från ett jobb där ingen röker till ett nytt jobb där de flesta röker och ändå har jag bestämt mig för att sluta. Dessutom är jag fast besluten att klara av det!

Byter gym, tror att jag behöver något annat, hittade dessutom en kanonbra personlig tränare som kan pressa mig lite till. Jag har sprungit min första mil, av många kommande hoppas jag. Dags att börja kolla tiden så man har något att sträva efter - att bli bättre! Ska bli oerhört spännande att se huruvida orken och förmågan förändras efter rökstoppet!

Är nu inne på dag 9, använder plåster och funderar på att gå ner på ett svagare redan till nästa vecka. Jag vill verkligen bli av med det här helt och hållet.

Har sovit dåligt inatt, men det skyller jag på fullmånen...

Är så glad att jag hittade hit, jag blir så peppad av er andra och det ni skriver! Tack för att ni finns!

Kommentarer

Heja dig detta gör du såå bra

Heja dig detta gör du såå bra :)) Byt jobb ,byt gym ,byt plåster ja gör va du vill bara du inte börjar röka ,nu är du på G att fixa detta ,grattis till 9 rökfria dagar :) Kram/bonilla

Tack söta! :)

Tack söta! :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se