Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Reaktioner

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Noterar att jag alltid skriver att nikotinsuget är mycket litet, men funderar på om det inte är obefintligt... Omgivningens reaktion på den lätthet jag har med rökstoppet är blandad, "Du använder ju plåster!" är en kommentar... Jaha, ska jag ha dåligt samvete för det? Är det därför det går så lätt? Men vet ni, det struntar jag i, för det ska trappas ner och jag hade inte fixat nedtrappning med cigaretter.
De flesta i omgivningen är positiva och puschar med härliga hurra-rop. =)

Egentligen är det inte själva rökningen jag saknar utan "ritualen", märkligt. Nu har jag bevisat för mig själv att det "sitter i huvudet", hela den här grejen med beroende, jag har skapat ett beteende som är så invant att kroppen säger ifrån om jag inte bestämmer själv! Men man måste ju förstås ha en vilja att sluta oxå, det är nog där det brustit förut.

Tack för fina kommentarer, man behöver - likt ett barn - positiv feedback!

Kommentarer

Du fixar detta!

Du fixar detta! Många är avundsjuka på oss. Hur vi går tillväga för att bli rökfria har ingen betydelse för ju längre ifrån rökningen vi kommer destå bättre går det. Nu fortsätter vi kampen, för dom som inte kan sluta har nog inte viljan för det o då går det inte att sluta! Kram från Q60+

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se