Omstart igen....

Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Inget.

Då var det dags igen Jag har varit och rökt, både i måndags och idag, så nu har jag nollat räknaren. Jag klarade 13 dagar. Målet - ett år rökfri - känns långt borta. Någon gång borde jag väl klara av det hela. Jag kommer nu att försöka lägga av med nikotin hjälpmedel också. Har hållit på i ett och ett halvt år. Tänkte sluta valborg och bara ta i nödfall fram tills dess. Kommer nog att ta i yttersta nödfall sen också. Bättre än att röka.
Mitt rökande och nikotin intag är numer på en ganska låg nivå så jag har hopp om att jag kan klarar det. Det vore så skönt att bli fri. Fri från röksug. Det ända sättet tror jag är att sluta. Att hålla på som jag har gjort förlänger bara plågan. Visst har jag kommit en bit, blir inte sugen lika tätt längre, men jag är inte helt av med det. Till sommaren ska jag vara det, hoppas jag.

Anna

Kommentarer

Be att få Champix utskrivet.

Be att få Champix utskrivet. Det är mkt effektivare än nikotinersättningsmedel. Är inne på min 19 rökfria dag o den tar udden av röksuget.

Håller med Pelle77...Be att

Håller med Pelle77...Be att få Champix utskrivet! Dom gör inte jobbet men tar bort röksuget! Be om hjälp vännen! Kramiz och GE INTE UPP!!!!!
Annellie

Jag håller med både Pelle och

Jag håller med både Pelle och Annelli ta hjälp för det finns bra mediciner istället för att pina kroppen!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se