vilken djupdykning...

Som ni alla kanske vet så slutade jag tidigare än jag skulle med mina zyban och har trillat dit igen, till saken hör att jag börjat äta dem jag hade kvar och kontaktade således vårdcentralen förr förra torsdagen, då skulle jag bli uppringd av distriktsköterskan, hon ringde aldrig...Jag ringde igen på måndagen och fick en ny telefontid med distriktarn som sade att hon skulle prata med läkaren om ett nytt recept, och att jag skulle ha det senast på onsdagen om läkaren hade några frågor skulle han kontakta mej.
Ingen ringer mej och jag går glad i hågen till apoteket på söndagen (igår) där meddelar dom mej att det inte finns något recept...
Jag kontaktar återigen vårdcentralen och får en telefontid med distriktan som säger till mej att läkaren ska kontakta mej för han har frågor...Jaha säger jag lite fånigt men han har inte gjort det? då hon börjar knappa och säger sedan att läkaren har en telefon tid den 13:e.
Hm, jag har alltså ätit zyban sedan förra tisdagen helt i onödan, ska enligt planerna gå upp på 2 tabletter om dagen i morgon men jag har bara 3 tabletter kvar...

Känns fördjävligt ärligt talat, är någon som har något tips på hur jag kan få tag i ett recept snabbare så denna vecka inte har varit förjäves?
kram Lottis

Kommentarer

Usch vad taskigt detta

Usch vad taskigt detta måste kännas.
Försök kämpa utan zymban eller kontakta en privatläkare!!
Du vart bor du????????????????
JAG ´HAR RECEPT PÅ ZYMBAN SOM JAG ALDRIG KOMMER UTNYTTJA!!!!
Ta min msn: susannesussie@yahoo.se
Kom på det nu om jag hämtar ut dem imorgon & sänder dem så borde du ha dem i övermorgon!!!!!!!

Ring igen och fråga om dom

Ring igen och fråga om dom villl att folk ska röka. Det är jju sabotage, jag blir vansinnig. När jag fick Champix fick jag en besökstid på VC, det tog fem minuter sen hade jag receptet i min hand. Hota dom med pressen!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se