LoLiMoTo

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej alla glada =)
Försökte igår övertyga monica att skriva ett inlägg tillsammans för oss alla (LO lotta,LI liselott MO monica TO tokfia)eftersom vi blivit så skrivlata men det gjorde hon tydligen inte......men hon har ju mycket annat att tänka på...90 dar utan cigg+namnsdag det ska firas!!!!!!!
Just ja det här är ju en sluta-röka -blogg......
hur mår jag?jag mår faktiskt ganska bra dock är "det"fortfarande med mig....men jag är fortfarande starkare!!!!!!!Suget eller nånting känner jag dygnet runt-mer eller mindre-men just nu kan jag hantera det.Det som verkligen går på mina nerver är vikten!!Jag går upp hela tiden trots träning och ändrat matbeteende....och snart är jag där där jag kommer att säga hellre en smål rökare än en fet icke -rökare!!!!Det ska låta tvärtom,jag vet men det med min vikt är inte kul!!!Som jag sa förut nångång...jag hittar ju inte ens min bikini-zon längre..Ska man sluta röka och sluta äta???
=) Kram på er

Kommentarer

Det är Muskler förstår du

Det är Muskler förstår du väl!!! Jag börjar ju redan skymta 6 packen på min mage "Ler"!! Jag säger igen Tokfia, som rökare var vi undernärda, det kommer att gå till sig!!!Jag känner iallafall att jag vill ha resultat NU! jag vill ha förändring NU! och då till det bättre förståss, snabbt! inte att kilona går uppåt. Men jag tror iallafall att om vi fortsätter och har tålamod och äter rätt så kommer vi att ha den där 6 packen, och en alldeles underbar fantastisk kropp som vi kan vara stolta över! Jag har snart nått 7 kilo på drygt fyra veckor! Så snart ser jag ut som en späckegris! Jag tror på DIG, du fixar det här också Tokfia! Ge inte upp, det är INTE kul när vågen går uppåt, men kanske skippa vågen ett tag. Du är rökfri och vikten kommer att balanseras snart!!! Faktum är ju att det blir muskler och nu har din kropp mer näring att ta bort ur! Så jag ber dig ha tålamod!!! Stor stor varm kram Liselott

Tack så mycket för

Tack så mycket för uppvaktningen Ja jag känner mig faktiskt väldigt stolt och jag är stolt att ha så starka rökfria nya vänner.
Tokfia, jag lider faktiskt med dig, men jag förstår att du inte går ner i vikt för det. Kan du inte försöka ta ett problem i taget. Det går inte att tänka på båda. Jag äter massor med morötter och troligen blir jag orange snart. Dricker också Proviva nypon för att fylla magen. Men det Suuuuuuuuuuuuuuger i alla fall. Massor med kramar Monica

Bikinizonen e ett minne

Bikinizonen e ett minne blott !!! Stod å strök mina gamla mamma byxor igår : - ((( MEN VI SKA INTE RÖKA !!! Kram Lotta

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se